TED'in Yaz Spor Okulları'na ilgi yoğun

Gerçekleştirilen kurslar hakkında bilgiler veren Okul Genel Koordinatörü Hayrettin Balıkçı ve Üçüncü Kademe Artistlik Cimnastik Antrenörü Gül Halime Çelik, özellikle cimnastik alanında veliler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştıklarını ve bu durumun kendilerini memnun ettiklerini söyledi.'ÇOCUKLARIMIZI TÜMALANLARDA YETİŞTİRİYORUZ'Gerçekleştirilen Yaz Okulları hakkında bilgiler veren TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü ve aynı zamanda İlkokul ile Ortaokul kısmı Müdürü [&hellip]

Gerçekleştirilen kurslar hakkında bilgiler veren Okul Genel Koordinatörü Hayrettin Balıkçı ve Üçüncü Kademe Artistlik Cimnastik Antrenörü Gül Halime Çelik, özellikle cimnastik alanında veliler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştıklarını ve bu durumun kendilerini memnun ettiklerini söyledi.
“ÇOCUKLARIMIZI TÜM
ALANLARDA YETİŞTİRİYORUZ”
Gerçekleştirilen Yaz Okulları hakkında bilgiler veren TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü ve aynı zamanda İlkokul ile Ortaokul kısmı Müdürü olan Hayrettin Balıkçı, “Yaz okulumuz, okulların kapanmasının ardından çeşitli branşlarda başladı. Özellikle badminton, cimnastik ve basketbol takımları antrenmanları aralıksız olarak devam ediyor. Tabii basketbol takımları antrenmanları ile önümüzdeki yılın takımlarını hazırlıyoruz. Aynı zamanda küçük yaş grubu çocuklara motor becerilerini geliştirme onların psikomotor becerilerini cimnastik branşından sanat, kültür ve spor etkinliği yapıyoruz” dedi.
“SPOR OKULLARIMIZ
KIŞ AYLARINDA DA
DEVAM EDECEK”
Spor Okulları’nın kış aylarında da devam edeceğine vurgu yapan Balıkçı, “Okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen kurslara katılımın yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Tabii velilerimiz ve çocuklar bu etkinliklerden gayet mutlu. Önümüzdeki yıllarda ve kış aylarında da okuldan kalan zamanlarda devam edeceğiz. Bizim aslına bakarsanız okul olarak bunu yapmaktaki en büyük hedefimiz, bir TED öğrencisinin akademik başarının yanında ilk önce sanatı kültürü ve sporu seven, kendi ayakları üzerinde durabilen, girdiği ortamlarda iletişim kurabilen ve en önemlisi bizden mezun olduğu zaman hayata atılacakken sosyal kabul görecek bir takım meziyetlere buradan sahip olarak mezun olması için çabalıyoruz” ifadesine yer verdi.
“DENEME DERSİNE
 GELENLER BİR DAHA GİTMİYOR”
Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Mezunu ve aynı zamanda Afyonkarahisar’da tek üçüncü kademe artistlik cimnastik antrenörlüğü belgesi sahibi olan Gül Halime Çelik, gerçekleştirilen kurslarda cimnastiğe ilginin yoğun olduğunu vurguladı. Çelik, “Daha önce Fenerbahçe Spor Okulları’nda çalışıyordum. Şimdi TED Kolejindeyim. Okul olarak dışarıdan gelen öğrencilerimize de kurs veriyoruz. Yaz Okulumuz başladı ve katılım gayet iyi. Kurslarımızı anaokulu grubu ve ilkokul grubu olarak ikiye ayırdık. Tabii gelecekte bu dalda ilerlemek isteyen sporcularımızı da sayarsak eğer toplamda 50’ye yakın öğrencimiz var. Çocuklar kursa geldiklerinde çok mutlu oluyorlar. İlk önce deneme dersi gerçekleştiriyoruz. Deneme sonrasında giden öğrenci çok görmedim. Derslere katılmaya devam ediyorlar ve bu durum memnun olduklarını gösteriyor. Bu öğrencilerim 1-2 senelik öğrencilerim ve aralarından yetenekli olanlarla gelecek şampiyonalarla da devam edeceğiz” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme