TED yeni yıla 'merhaba' dedi

TED Afyon Koleji'nin 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi açılış töreni dün yoğun bir katılımla gerçekleşti.TED Koleji'nin İzmir yolu üzerindeki yerleşkesinde gerçekleştirilen açılış törenine çok sayıda öğrenci velisi de katıldı. TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü Hayrettin Balıkçı'nın açılış konuşmasıyla başlayan törende, TED Afyon Koleji Güçlü Akademik Kadrosu TED'li velilere ve öğrencilere tanıtıldı. TED'li öğrencilerin Türkçe, İngilizce ve Almanca [&hellip]

TED Afyon Koleji’nin 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi açılış töreni dün yoğun bir katılımla gerçekleşti.
TED Koleji’nin İzmir yolu üzerindeki yerleşkesinde gerçekleştirilen açılış törenine çok sayıda öğrenci velisi de katıldı. TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü Hayrettin Balıkçı’nın açılış konuşmasıyla başlayan törende, TED Afyon Koleji Güçlü Akademik Kadrosu TED’li velilere ve öğrencilere tanıtıldı. TED’li öğrencilerin Türkçe, İngilizce ve Almanca sunumlarının ardından TED Marşıyla birlikte yüzlerce uçan balon gökyüzüne bırakıldı.
TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü Hayrettin Balıkçı yaptığı açılış konuşmasında, “Yeni dönemimizde, büyük ses getirecek, heyecan verici yeni uygulamalar ve projelerle başlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz, tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Okul Genel Koordinatörü Hayrettin Balıkçı’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından TED’li öğrenciler hep bir ağızdan TED Marşı’nı söylerken, hazırlanan balonlar alkışlar eşliğinde öğrenciler tarafından gökyüzüne bırakıldı.
Öğrencilerin sınıflarına dağılmaları ile TED’de yeni öğretim yılı başlamış oldu.

Bakmadan Geçme