TED ile işbirliğimiz güçlü seviyede sürecek

TED Afyon Koleji'yle ilgili olarak kamuoyunda oluşturulan yanlış algı hakkında TED Afyon Koleji yetkilileri açıklamada bulundu. Kolej'in TED Genel Merkezi ile güçlü işbirliğinin artarak süreceği bildirildi.TED Afyon Koleji'nin gelecek dönemde TED ile işbirliğinin sona ereceğine yönelik yanlış bilginin giderek yayılması üzerine böyle bir bilgilendirmeye gerek duyulduğunu belirten okul yönetimi öğrenci velilerine şu açıklamada bulundu:'Afyonkarahisar kaynaklı, [&hellip]

TED Afyon Koleji’yle ilgili olarak kamuoyunda oluşturulan yanlış algı hakkında TED Afyon Koleji yetkilileri açıklamada bulundu. Kolej’in TED Genel Merkezi ile güçlü işbirliğinin artarak süreceği bildirildi.
TED Afyon Koleji’nin gelecek dönemde TED ile işbirliğinin sona ereceğine yönelik yanlış bilginin giderek yayılması üzerine böyle bir bilgilendirmeye gerek duyulduğunu belirten okul yönetimi öğrenci velilerine şu açıklamada bulundu:
“Afyonkarahisar kaynaklı, kayıt dönemindeki gelişimimizi zedelemek maksatlı, okulumuz hakkında çıkarılmak istenen bir dedikodu hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz. TED Afyon Kolejinin yapısal bir değişiklik yaşayıp TED markasının okulumuzda kullanılmayacağı yönündeki, önceleri önemsemediğimiz asılsız bir söylentinin siz velilerimize kadar ulaştırıldığını öğrendik. Sizlerin de hiç inanmadığı bu söylentiye karşı, hep birlikte bir cevap verme gereği doğmuştur. TED Afyon Koleji ailesi olarak, en prestijli bir statüde ve TED Genel Merkezi ile hiç olmadığı kadar güçlü bir işbirliği içerisinde, 89 yıllık TED Kültürünü yaşatmaya devam etmek için yola koyulduğumuzu ve her geçen gün daha da güçlenerek bu yolda ilerleyeceğimizi gururla ifade etmek isteriz.”

Bakmadan Geçme