Ted, Hoca Ahmet'e boyun eğdi

Okullararası Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, Ted Afyon Koleji Ortaokulu karşılaştı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Okullararası Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ile Ted Afyon Koleji Ortaokulu maçı Atatürk Spor Salonu'nda oynandı. Karşılaşmayı baştan sonra üstün oynayan Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, maçı 48-20'lik skorla kazandı. Maça [&hellip]

Ted, Hoca Ahmet’e boyun eğdi

Okullararası Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası’nda Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, Ted Afyon Koleji Ortaokulu karşılaştı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Okullararası Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası’nda Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ile Ted Afyon Koleji Ortaokulu maçı Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Karşılaşmayı baştan sonra üstün oynayan Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, maçı 48-20’lik skorla kazandı.
Maça hızlı giren Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu maçın ilk çeyreğinde 12 sayı buldu. Ted Koleji rakibinin bulduğu 12 sayıya, sadece 2 sayıyla cevap verebildi. İlk periyot 12-2’yle Hoca Ahmet’in oldu. İkinci periyotta rakibi karşısında sayı bulmak için çabalayan Ted Koleji, ancak 4 sayı buldu. Hoca Ahmet bu periyotta rakibinin 4 sayısına karşılık 9 sayı buldu. Maçın ilk yarısı 21-6’lık skorla Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’nun üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarının ilk çeyreği karşılıklı ataklarla başladı. Üçüncü çeyrekte 15 sayı bulan Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’na, Ted Koleji 6 sayı ile cevap verebildi. Üçüncü periyot yine 36-12’yle Hoca Ahmet’in oldu. son periyotta ise Ted Koleji 8 sayı buldu. Ted Koleji’ne, Hoca Ahmet ise 12 sayı ile cevap verince maç, 48-20’lik skorla sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme