Tebrikler gururumuz Efes'e

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFJET Afyonspor ve Afyon Belediyespor, Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes'i tebrik etti   ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ve Afyon Belediyespor'un da rakibi olan Anadolu Efes, Turkish Airlines Euro League Dörtlü Finali’nde Barcelona’yı 86-81 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFJET Afyonspor ve Afyon Belediyespor basketbol takımı, Anadolu [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFJET Afyonspor ve Afyon Belediyespor, Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes’i tebrik etti

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ve Afyon Belediyespor’un da rakibi olan Anadolu Efes, Turkish Airlines Euro League Dörtlü Finali’nde Barcelona’yı 86-81 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFJET Afyonspor ve Afyon Belediyespor basketbol takımı, Anadolu Efes’i kutlayan mesajlar yayınladılar.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Avrupa Şampiyonu Anadolu Efes’i kutladığı mesajında, “Turkish Airlines Euro League Dörtlü Finali’nde İspanya temsilcisi Barcelona’yı 86-81 yenerek Avrupa Şampiyon’u olan Anadolu Efes’i Ergin Ataman’ı tüm teknik heyeti ve oyuncuları canı gönülden kutluyorum Yolunuz açık olsun aslanlarım, başarınız daim olsun.” ifadelerine yer verdi.
AFJET Afyonspor futbol kulübü ise Türkiye’yi en şekilde temsil eden Anadolu Efes için yayınladığı mesajında, “Türk Ulusuna bir Avrupa şampiyonluğu daha kazandıran, bu güzel ülkenin adını bir kez daha göklere çıkaran Anadolu Efes ‘e sonsuz teşekkürler. Avrupa’nın en büyüğü yine biziz.” ifadelerini kullandı.
Anadolu Efes’in ligde aldığı tek mağlubiyetin sahibi olan Afyon Belediyespor basketbol takımı da rakibini tebrik etti. Keçiler rakibinden övgü ile bahsettiği mesajında, “Tebrikler Anadolu Efes. Turkish Airlines Euro League’de Barcelona’yı finalde mağlup ederek şampiyonluğa kavuşan gururumuz Anadolu Efes’i yürekten tebrik ederiz. Gurur duyduk.” ifadelerini kullandı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme