• Haberler
  • Genel
  • TEB ve AGD arasında kredi protokolü imzalandı

TEB ve AGD arasında kredi protokolü imzalandı

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Afyon Şubesi ve Kadınana Şubesi Yöneticileri arasında yerel medyaya destek vermek için kredi protokolü imzalandı Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, Türk Ekonomi Bankası Afyon Şube Müdürü Abdullah Kayrım, İşletme Müşterileri Portföy Yetkilisi İsmail Murat Çiçek, [&hellip]

TEB ve AGD arasında kredi protokolü imzalandı

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) Afyon Şubesi ve Kadınana Şubesi Yöneticileri arasında yerel medyaya destek vermek için kredi protokolü imzalandı

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, Türk Ekonomi Bankası Afyon Şube Müdürü Abdullah Kayrım, İşletme Müşterileri Portföy Yetkilisi İsmail Murat Çiçek, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi Pakize Taşpınar ve Kadınana Şube Müdürü Ali Köşklü, Kadınana Şube yetkilileri ile dernek yöneticileri katıldı.
Protokol imza töreni öncesinde bir konuşma yapan ve misafirlerine ‘Hoşgeldiniz’ diyen AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, Türkiye Ekonomi Bankası ile yapılan görüşme süreci ve imzalanacak olan kredilendirme protokolüne ilişkin bilgiler verdi.
Çok sayıda yerel ve Ulusal Medya mensuplarının katıldığı imza töreninde Türk Ekonomi Bankası Afyon Şube Müdürü Abdullah Kayrım, TEB olarak iki şubenin bulunduğu Afyonkarahisar il merkezinde, AGD üyelerinin 30 bin liraya kadar olan kredi taleplerinin yanı sıra, tüm bankacılık işlemleri için seferber olacaklarını, kredili veya kredisiz, her türlü bankacılık ihtiyaçlarına cevap verebileceklerini açıkladı.
Dernek üyesi esnaflara, aylık eşit veya esnek taksitli 36 aya kadar vadeli kredi için % 0,85 oranında faiz uygulayacaklarını belirten Kayrım, şöyle devam etti; “Öncelikle bu imkânı sağlayan Dernek başkanı Mehmet Abdioğulları’nateşekkür etmek istiyorum. Türk Ekonomi Bankası olarak 2005 yılından itibaren güncel olarak il merkezinde 2 şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Genel olarak “Dükkana Şenlik” ismi ile bir kampanyamız bulunmakta, bu anlaşma ile bu kampanyadan siz değerli dernek üyelerinin de faydalanacağını düşünmekteyim. Kampanyamız Mayıs 2013 tarihine kadar geçerli olacak olup, ihtiyaç halinde 30.000 TL ye kadar %0,85 faiz oranı ve 600 tl dosya masrafı ile ilgili talepleri karşılamak istemekteyiz.’’ dedi.
Taksitli ticari – Esnaf kredisinden yararlanan üyelerin aynı zamanda bankanın “İşyerim Güvende Sigortası” ürününe sahip oldukları takdirde bankacılık hizmetlerinde indirimlerden faydalanabileceklerini belirten Kayrım: Dernek üyesi esnafların yanı sıra gazeteci olarak maaşlı çalışan personellerin de, düşük faizle kredi kullanabileceklerini söyledi.
Türk Ekonomi Bankası Afyon Şube Müdürü Abdullah Kayrım; “TEB ailesi olarak Kapımız gazetecilere her zaman açıktır.Bu protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, dernek başkanı Mehmet Abdioğulları’na tekrar teşekkür ederim.” dedi.
AGD Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları ise, böyle bir protokolün yerel medyaya büyük avantajlar sağlayacağını söyleyerek, Derneklerinin ve Derneğe ait Sosyal Tesislerinde kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından kredi protokolü imzalandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme