TCDD üst yönetimi AFRAY projesini dinledi

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun'un danışmanları Haluk Yılmaz ve Atilay Yılmaz, TCDD Demiryolu Bakım Dairesi Başkanı Ersoy Ankara ve TCDD Demiryolu Yapım Dairesi Başkanı Suat Güllü, TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri'yi ziyaret ettiler. Bölge Müdürü Sivri danışman ve başkanlara bölge müdürlüğünde yürütülen projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.Ziyarette Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in vizyon [&hellip]

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’un danışmanları Haluk Yılmaz ve Atilay Yılmaz, TCDD Demiryolu Bakım Dairesi Başkanı Ersoy Ankara ve TCDD Demiryolu Yapım Dairesi Başkanı Suat Güllü, TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri’yi ziyaret ettiler. Bölge Müdürü Sivri danışman ve başkanlara bölge müdürlüğünde yürütülen projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.
Ziyarette Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in vizyon projesi olan Afyonkarahisar Kent İçi Raylı Sistem Ulaşım Projesi’ne (AFRAY) özel ilgi gösteren danışmanlara Bölge Müdürü Adem Sivri tarafından kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.
TCDD Genel Müdürü Danışmanları ve Daire Başkanları sunum sonrası Ali Çetinkaya Gar ve Peyzaj alanları, TCDD 7. Bölge Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundular.

Bakmadan Geçme