TCDD tedbirleri ele aldı – Kocatepe Gazetesi

TCDD Genel Müdürlüğü Emniyet ve Kalite Yönetimi Daire Başkanı E. Tuna Aşkın ile Emniyet ve Kalite Teknik Ekibi TCDD 7.Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri'nin ev sahipliğinde Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantılara Bölge Müdürlüğü üst kademe yönetim kadrosu ve orta kademe yöneticileri katıldılar.İki gün süren toplantılarda Bölge genelinde meydana gelen kaza, kaza [&hellip]

TCDD Genel Müdürlüğü Emniyet ve Kalite Yönetimi Daire Başkanı E. Tuna Aşkın ile Emniyet ve Kalite Teknik Ekibi TCDD 7.Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.
TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri’nin ev sahipliğinde Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantılara Bölge Müdürlüğü üst kademe yönetim kadrosu ve orta kademe yöneticileri katıldılar.
İki gün süren toplantılarda Bölge genelinde meydana gelen kaza, kaza öncüleri, kazaların kök nedenleri, Emniyet Yönetim Sistemi kapsamında yapılan faaliyetler, İSG Uygulamalarının değerlendirilmesi, kaza farkındalık ve TCDD Emniyet yapısının geliştirilmesine yönelik karşılıklı görüşmeler yapıldı.
TCDD yetkilileri Afyonkarahisar ve yurt genelinde son günlerde yaşanan doğal afetler, sel taşkınları ve alınacak önlemler konusunda bilgi alış verişinde bulundular.

Bakmadan Geçme