TCDD AKÜ işbirliği devam edecek

TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, AKÜ Afyon MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Raylı Sistemler Bölümünü verdikleri desteği arttırarak sürdüreceklerini söyledi   Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doçent. Dr. Metin Ersoy, Öğretim Üyesi Dr. Ersan Mertgenç ve Raylı Sistemler Bölümü Öğretim Görevlisi Hicri Yavuz TCDD 7. [&hellip]

TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, AKÜ Afyon MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Raylı Sistemler Bölümünü verdikleri desteği arttırarak sürdüreceklerini söyledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doçent. Dr. Metin Ersoy, Öğretim Üyesi Dr. Ersan Mertgenç ve Raylı Sistemler Bölümü Öğretim Görevlisi Hicri Yavuz TCDD 7. Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü Âdem Sivri ile bir araya geldiler.
SİVRİ SÖYLEŞİ PROGRAMINA DAVET EDİLDİ
Raylı Sistemler Bölümüne TCDD 7. Bölge Müdürlüğü tarafından teorik eğitim-öğretim için branş öğretmeni görevlendirmesinin yanı sıra pratik eğitim-öğretim için Bölge Müdürlüğü işyeri ve atölyelerinde staj desteği sağlanıyor. Görüşme sırasında okul heyeti yeni eğitim-öğretim döneminde de Raylı Sistemler Bölümünün öğrenci tercihlerinin odağı haline geldiğini dile getirdi. Akademisyenler, TCDD 7. Bölge Müdürü Sivri’den geçen yıllarda yapılan desteklemelerin bu yılda devam etmesi yönünde talepte bulundular. Âdem Sivri, Meslek Yüksek Okulunun Raylı Sistem Programı öğrencilerine hitap edeceği bir söyleşi programına davet edildi.
“TCDD DESTEĞİ ARTARAK SÜRDÜRÜLECEK”
TCDD 7.Bölge Müdürü Âdem Sivri, Afyon Meslek Yüksek Okulu Raylı Sistemler Bölümünün dış paydaşı olduklarını, bu yıl itibariyle de bölüme verecekleri desteği arttıracaklarını kaydetti. Sivri, “Yakın zamanda Meslek Yüksek Okulumuza teknik ziyaret gerçekleştirebiliriz. Bu ziyarette okuldaki fiziki alanlarda öğrencilerimizin pratik eğitiminde kullanılabilecek Raylı Sistemlerle ilgili Ray, Travers ve Bağlantı malzemelerini protokol dâhilinde sergilenmek üzere demiryolu malzemesi vererek, kurulumlarını yapıyoruz. Öğrencilerin pratik eğitimine bu şekilde katkı sunuyoruz.” dedi. Akademisyenler TCDD tarafından eğitim-öğretim için sağlanan teorik ve pratik desteklerden dolayı Bölge Müdürü Âdem Sivri ye teşekkür etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme