TCDD 7'nci Bölge 27 yaşında

TCDD 7'nci Bölge Müdürlüğü'nün 27'nci kuruluş yıldönümü pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle kutlandı   1 Kasım 1993 yılında hizmete açılan TCDD 7'nci Bölge Müdürlüğü'nün kuruluş yıl dönümü sosyal mesafe içinde açık alanda Demiryolu sivil toplum kuruluşlarının Başkanları ve Bölge Müdürlüğü personelinin katılımı ile kutlanıldı. 'SÜREKLİ BAKIM VE İYİLEŞTİMELER YAPILIYOR' TCDD 7'nci Bölge Sosyal Tesisleri Kır [&hellip]

TCDD 7’nci Bölge Müdürlüğü’nün 27’nci kuruluş yıldönümü pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle kutlandı

1 Kasım 1993 yılında hizmete açılan TCDD 7’nci Bölge Müdürlüğü’nün kuruluş yıl dönümü sosyal mesafe içinde açık alanda Demiryolu sivil toplum kuruluşlarının Başkanları ve Bölge Müdürlüğü personelinin katılımı ile kutlanıldı.
“SÜREKLİ BAKIM VE
İYİLEŞTİMELER YAPILIYOR”
TCDD 7’nci Bölge Sosyal Tesisleri Kır Bahçesinde gerçekleştirilen kutlama programının açılış konuşmasını 7’nci Bölge Müdürü Âdem Sivri yaptı. Sivri, demiryolu hizmetlerinin etkinliğini artırmak üzere, yeniden yapılanma sürecinde TCDD Bölge yapılanmasının 6’dan 7’ye çıkarıldığını belirterek, “Afyon merkezli Afyon, Kütahya, Eskişehir, Balıkesir, Konya, Isparta, Burdur, Denizli olarak 1 Kasım 1993 yılında TCDD 7’nci Bölge Müdürlüğü kurulmuştur. Bölgemiz demiryolu hatlarımızın yenileme çalışmalarını tamamladık, elektrifikasyon ve sinyalizasyon projelerimiz devam ediyor. Gar ve istasyonlarımızda yaptığımız düzenleme ve restore çalışmaları, Ali Çetinkaya Gar sahasındaki peyzaj çalışmalarımızda olumlu geri dönüşler alıyoruz. Demiryolu hatlarımızı sürekli bakım ve iyileştirme çalışmaları ile konforlu ve güvenli halde tutuyoruz. TCDD olarak, milletimize en iyi hizmeti sunabilmenin bilinciyle hızlı, güvenli ve konforlu yeni ulaşım projelerini devam ettirirken, sosyal ve kültürel projelerde de yer alıyoruz.” dedi.
ÇALIŞANLARA
TEŞEKKÜR ETTİ
Fedakâr çalışanlara teşekkür eden Sivri şöyle konuştu: “Tren personeli ile kış mevsimi başta olmak üzere, her mevsim trenlerin güvenli ve kesintisiz bir şekilde işletilmesi için geceli-gündüzlü görev yapan fedakâr çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum.” >> Kocatepe Haber Merkezi

ATTİLA ANILARINI PAYLAŞTI

Öte yandan kutlama programına TCDD 7’nci Bölge kuruluşunda emeği olan, Maliye, Tarım ve Köy İşleri eski Bakanlarından İsmet Attila, video konferansla katılarak personeli selamladı. Eski Bakan Attila, bölge kuruluş çalışmalarını ve o günlere ait anılarını paylaştı. Bölge kuruluş döneminde çalışan, Bölge Emlak Müdürlüğü personeli Osman Batur’da; hatıralarını katılımcılara aktardı. Program sonunda Bölge Müdürü Adem Sivri, kuruluş günlerine tanıklık eden Osman Batur’a demiryolu sembolü sergisof köstekli saat takdim ederek katılımı nedeniyle teşekkür etti.

Bakmadan Geçme