• Haberler
  • Genel
  • TCDD 7. Bölge Müdürlüğü köprü ve menfez yapımını ihale edecek

TCDD 7. Bölge Müdürlüğü köprü ve menfez yapımını ihale edecek

TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Satın Alma ve Stok Kontrol Servis Müdürlüğü'nce 7. Bölge Müdürlüğü mıntıkasında köprü ve menfez bakım onarım yapım işleri açık iahle usulü ile ihale edilecek.   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Satın Alma ve Stok [&hellip]

TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Satın Alma ve Stok Kontrol Servis Müdürlüğü’nce 7. Bölge Müdürlüğü mıntıkasında köprü ve menfez bakım onarım yapım işleri açık iahle usulü ile ihale edilecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Satın Alma ve Stok Kontrol Servis Müdürlüğü’nce 7. Bölge Müdürlüğü mıntıkasında yapılacak olan 2021 Yılı Köprü ve Menfez Bakım-Onarımları yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İşin nitelik ve türünü; 20 kalem köprü menfez ve bakım onarım işleri oluşturuyor. İhale 18 Mayıs 2021 tarihinde saat 10.30’da Afyonkarahisar TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme