• Haberler
  • Spor
  • TBSL'de takımlar tamam – Kocatepe Gazetesi

TBSL'de takımlar tamam – Kocatepe Gazetesi

2018-19 basketbol sezonunda Afyonkarahisar'ı Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde temsil edecek olan Afyon Belediyespor Basketbol takımı, yeni sezon öncesinde federasyona gerekli başvuruları yaparak lige katılma hakkı kazandı. Bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne çıkmaya hak kazanan Türk Telekom, Afyon Belediyespor ve Bahçeşehir Koleji de dahil olmak üzere 16 takımın lige katılım işlemlerini tamamladı.Afyon Belediyespor, Anadolu Efes, Bahçeşehir [&hellip]

2018-19 basketbol sezonunda Afyonkarahisar’ı Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde temsil edecek olan Afyon Belediyespor Basketbol takımı, yeni sezon öncesinde federasyona gerekli başvuruları yaparak lige katılma hakkı kazandı. Bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne çıkmaya hak kazanan Türk Telekom, Afyon Belediyespor ve Bahçeşehir Koleji de dahil olmak üzere 16 takımın lige katılım işlemlerini tamamladı.
Afyon Belediyespor, Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji, Banvit, Beşiktaş Sompo Japan, Büyükçekmece Basketbol, Darüşşafaka Basketbol, Fenerbahçe Basketbol, Galatasaray Basketbol, Gaziantep Basketbol, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka, Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Tofaş, Trabzonspor Basketbol, Türk Telekom takımları 2018-19 basketbol sezonunda mücadele edecek.
TRABZON’DA
 BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR
Trabzonspor Basketbol Kulübü’nde yapılan olağan genel kurulu sonrasında alınan kara dikkat çekti. Delegelerin katılımıyla Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Genel kurulda verilen bir önerge ile yeni yönetime kulübün devri, birleşmesi, kiralanması veya ligden çekilmesi gibi konularda  yetki verildi.
BAHÇEŞEHİR ESES’İN
 YERİNE ÇIKTI
Daha önce yaptığı açıklama ile lige katılmayacağını aktaran Eskişehir Basket’in başvuru yapmamasından sonra Bahçeşehir Koleji Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne davet edilmişti. Gerekli işlemleri tamamlayan Bahçeşehir Koleji lige katılmayı başardı. Bahçeşehir Koleji, Afyon Belediyespor ile TBL Final Serisi’nde yarışmış fakat seriyi 3-1 mağlup tamamlayarak sezonu 2. sırada bitirmişti.

Bakmadan Geçme