TBMM Başkanı Kurtulmuş'un Afyon Programı Netleşti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Afyonkarahisar programı netleşti

Büyük Taarruz’un 102’nci yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un programı netleşti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, 25 Ağustos’ta Kütahya ziyaretinin ardından Büyük Taarruz ve Zafer Haftası etkinlikleri dolayısıyla Afyonkarahisar’da düzenlenen programlara katılacak. Şuhut Atatürk Evini ziyaret edecek olan TBMM Başkanı Kurtulmuş, atlı birliklerin Büyük Taarruz Karargahı’ndan İzmir’e uğurlanması için düzenlenen törene ve kortej yürüyüşüne katılacak. TBMM Başkanı Kurtulmuş, yürüyüşün ardından Şuhut Belediye Şehir Stadyumu etkinliklerine de katılarak vatandaşlarla bir araya gelecek.

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ’Nİ ZİYARET EDECEK

26 Ağustos’ta düzenlenen etkinliklere de katılacak olan TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kocatepe’de Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı’nı ziyaret edecek; burada düzenlenecek olan törene katılacak. Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği’ndeki törene de katılacak olan TBMM Başkanı Kurtulmuş, Zafer Müzesi’nin açılışını da gerçekleştirecek.

Temasları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek olan TBMM Başkanı Kurtulmuş, Afyonkarahisar Valiliği’ni de ziyaret edecek.

Bakmadan Geçme