TBL'de büyük atak – Kocatepe Gazetesi

2017-18 basketbol sezonu için Afyon Belediyespor, Bahçeşehir Koleji ve Türk Telekom oldukça dikkat çeken kadrolar oluşturdu. Bu kadroların kısa geçmişte TBL’de yatırım yaparak BSL’ye gelen TOFAŞ, Sakarya BŞB, Darüşşafaka Doğuş, Eskişehir Basket’ten ve istediğini alamayan Acıbadem Üniversitesi’nden oldukça ileride olduğu basketbol kamuoyu tarafından açıklandı. Basketfaul.com'un haberine göre bu takımların kadroları BSL'ye çıkacak ilk 3 kadro [&hellip]

2017-18 basketbol sezonu için Afyon Belediyespor, Bahçeşehir Koleji ve Türk Telekom oldukça dikkat çeken kadrolar oluşturdu. Bu kadroların kısa geçmişte TBL’de yatırım yaparak BSL’ye gelen TOFAŞ, Sakarya BŞB, Darüşşafaka Doğuş, Eskişehir Basket’ten ve istediğini alamayan Acıbadem Üniversitesi’nden oldukça ileride olduğu basketbol kamuoyu tarafından açıklandı. Basketfaul.com’un haberine göre bu takımların kadroları BSL’ye çıkacak ilk 3 kadro olarak belirlendi.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ
Bahçeşehir Koleji’nin oluşturduğu kadroda Hakan Yapar (Sakarya BŞB), Cemal Nalga (Eskişehir Basket), Ceyhun Altay (Büyükçekmece), Kerem Özkan (Sakarya BŞB), Murat Göktaş (Eskişehir Basket), Yiğitcan Turna (Sakarya BŞB), Chris Warren (Nanterre), Davon Jefferson (Gaziantep Basketbol), Evren Büker (Eskişehir Basketbol) gibi önemli isimler yer alıyor.
AFYON BELEDİYESPOR
Afyon Belediyespor’un geçen sezondan sözleşmesi bulunan oyuncularının yanısıra yeni sezon için yaptığı anlaşmalar da dikkat çekti. Afyon Belediyespor’da dışardan gelen isimler Altan Erol (Gaziantep Basketbol), Alper Özcan (Gaziantep Basketbol), Cevher Özer (Acıbadem Üniversitesi), Talat Altunbey (Banvit) olurken, kalanlar Ogün Sevinç, Serkan Menteşe, İbrahim Yıldırım, Hadi Özdemir oldu.
TÜRK TELEKOM
Bu sezon beklenen atağa geçen Türk Telekom’un kadrosunda ise dikkat çeken isimler Kaya Peker (TOFAŞ), Recep Doğrusöz (PETKİM), Nusret Yıldırım (Acıbadem Üniversitesi), Polat Kaya (PETKİM), TJ Campbell (PETKİM) ve geçen sezondan kalan Serhat Çetin oldu.

Bakmadan Geçme