TBB Denetim Komisyon toplantıları sürüyor

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Denetim Komisyonları toplantısı devam ediyor. 17 Ocak 2010 tarihinde başlayan ve 3 grup halinde düzenlenen toplantıların 3. Grup toplantısına Vali İrfan Balkanlıoğlu da katıldı Oruçoğlu Termal Otelde gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Denetim Komisyonları 3. Grup toplantısına İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zekeriya Şarbak, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun yanı sıra Türkiye [&hellip]

TBB Denetim Komisyon toplantıları sürüyor

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Denetim Komisyonları toplantısı devam ediyor. 17 Ocak 2010 tarihinde başlayan ve 3 grup halinde düzenlenen toplantıların 3. Grup toplantısına Vali İrfan Balkanlıoğlu da katıldı

Oruçoğlu Termal Otelde gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Denetim Komisyonları 3. Grup toplantısına İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zekeriya Şarbak, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen , Türkiye Belediyeler Birliği Yetkilileri, Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Belediye Personelleri katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından kürsüye gelerek açılış konuşmasını yapan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen, toplantıların faydalı geçeceğine inandığını belirterek katılımlarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Denetim Komisyonları toplantısına Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi, Yazı İşleri Müdürü ve Belediye Personelleri olmak üzere yaklaşık 2950 kişinin katıldığını belirten Sözmen; birlik faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Toplantıda konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise, belediyelerin demokrasinin en önemli karar organlarından olduğunu söyledi. Belediye Başkanının, Belediye Meclis Üyelerinin seçimle geldiğini ve en iyi hizmeti sunabilme noktasında çalıştıklarını belirten Vali Balkanlıoğlu; seçimle gelen yöneticilerin seçimle değiştirilebilmelerinin demokrasi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.
Vali Balkanlıoğlu konuşmasında; “Vatandaş seçtiği insanların sorunlarına çözüm getirmelerini bekliyor. Belediyelere seçilen arkadaşların bazı bilgilere sahip olmaları gerekiyor. Bu toplantıların önemi bu noktada daha da artıyor. Bilgi edinmede, bu tür eğitim toplantıları, bilgilerin depolandığı, belediye uygulamalarının ve mevzuatın anlatıldığı ve karşılıklı bilgi alış-verişinin yapılmasına imkân sağlayan çok güzel bir uygulamadır. Bu eğitim toplantılarının Afyonkarahisar’da düzenlenmesinden dolayı ayrıca mutluluk duyuyorum. Katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.”dedi.
Vali Balkanlıoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye gelen İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zekeriya Şarbak ise toplantıların faydalı geçmesi temennisinde bulunarak, düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından Müsteşar Yardımcısı Zekeriya Şarbak, sunum eşliğinde bilgiler sundu.

Bakmadan Geçme