Tayvanlı öğrenciler, beğeni ile izlendi

Afyonkarahisar, Tayvanlı öğrencilerin birbirinden güzel dans ve gösterilerine sahne oldu. Üniversite öğrencilerinin gösterileri sık sık alkış aldı Uzak Asya’da bulunan Tayvan’ın Ankara’daki Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu tarafından düzenlenen “Tayvan: Çin Kültürü’nün Otantik Merkezi” gösterisi, Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. Anıtpark’taki gösterilere Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü [&hellip]

Tayvanlı öğrenciler, beğeni ile izlendi

Afyonkarahisar, Tayvanlı öğrencilerin birbirinden güzel dans ve gösterilerine sahne oldu. Üniversite öğrencilerinin gösterileri sık sık alkış aldı

Uzak Asya’da bulunan Tayvan’ın Ankara’daki Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu tarafından düzenlenen “Tayvan: Çin Kültürü’nün Otantik Merkezi” gösterisi, Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi.
Anıtpark’taki gösterilere Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Tayvan’daki Shu-Te Üniversitesi’nde okuyan 6 gencin sergilediği kung-fu ile dans gösterileri, büyük beğeni topladı. Öğrencilerin gösteriyi yaptıkları Anıtpark’ta Milli Mücadele’nin zaferini simgeleyen Utku Anıtı’nın olması da, objektiflere farklı fotoğrafların yansımasını sağladı. Gösteriden önce Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Lokman Derya Solmaz, kültürleri tanımanın yararlı olduğunu belirten konuşma yaptılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme