• Haberler
  • Genel
  • Tayvan Büyükelçisi Başkan Çoban’ı ziyaret etti

Tayvan Büyükelçisi Başkan Çoban’ı ziyaret etti

Tayvan Büyükelçisi James Chen ve eşi Maria Peng, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ziyaret etti Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Kongresi için Afyonkarahisar’a gelen Tayvan Büyükelçisi James Chen ve eşi Maria Peng, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Görüş alışverişinde bulunulan ziyarete, Kültür ve Turizm İl Müdürü Lokman Derya Solmaz da katıldı. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan [&hellip]

Tayvan Büyükelçisi Başkan Çoban'ı ziyaret etti

Tayvan Büyükelçisi James Chen ve eşi Maria Peng, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ziyaret etti

Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Kongresi için Afyonkarahisar’a gelen Tayvan Büyükelçisi James Chen ve eşi Maria Peng, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Görüş alışverişinde bulunulan ziyarete, Kültür ve Turizm İl Müdürü Lokman Derya Solmaz da katıldı.
Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Başkan Burhanettin Çoban, Büyükelçisi Chen ve eşine ilimizle ilgili bilgi verdi. Afyonkarahisar’ı çok beğendiklerini belirten Büyükelçisi Chen’in eşi Maria Peng, Tayvan’da hediyeleşmenin bir samimiyet göstergesi olduğunu belirterek, Başkan Çoban’a bir hediye takdim etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme