Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak’tan Serban Belediyesi’ne kepçe desteği

Taytak’tan Serban Belediyesi’ne kepçe desteği

MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın girişimi ile Serban Belediyesi araç filosuna kepçe kazandırıldı. Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, belde halkı adına Taytak’a teşekkür etti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, önceden yaptığı girişimlerle Kütahya ve Manisa illerinden Serban Belediyesi’ne araç ve ekipman kazandırmıştı. Serban Beldesi’ni ziyaret eden Taytak’a Belediye Başkanı Vedat Köse ile belde halkı tarafından kepçe talebinde bulunulmuştu. Taytak; Kılıçarslan, Karacaören ve son olarak Serban Belediyesi’nin araç filosuna kepçe kazandırdı.
Serban Belediyesi’ne kepçe kazandırılması talebini yerine getiren MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a belde halkı adına teşekkür eden Belediye Başkanı Vedat Köse, beldenin önemli ihtiyacı olan kepçe sorunun çözüldüğünü bilerterek şunları kaydetti: “Milletvekilimiz Mehmet Taytak geçtiğimiz aylarda beldemizi ziyaret etmişti. Vekilimize kepçe isteğimizi hem şahsımda ben hem de belde halkımız bir talepte bulunmuştu. Sağ olsun vekilimiz kısa zaman içerisinde kepçe isteğimizi gerçekleştirdi. Vekilimiz daha önceden de Kütahya ve Manisa illerinden Belediyemize araç ve ekipman kazandırmıştır. Kasaba halkımız adına Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a teşekkürlerimi sunuyorum.”
>> Kocatepe Haber Merkezi