Taytak'tan Masterchef Ayşe Ekiz'e Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Masterchef 2024'ün ana kadrosuna giren Sultandağlı Ayşe Ekiz'i arayarak destek verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak TV8’de yayınlanan Masterchef 2024’ün ana kadrosuna girmeyi başaran Sultandağlı Ayşe Ekiz’i görüntülü arayarak desteklerini iletti. Çukurcak Köyü Balaban Yaylası’nda çekimler gerçekleştirerek Masterchef programına katılan Ayşe Ekiz’i ana kadroya alınmasının ardından tebrik ve destek için arayan Milletvekili Mehmet Taytak, kendisine mutfak yaptıracağına söz verdi.  Taytak yarışmayı sunan ünlü şeflere Afyonkarahisar’ın lezzetlerinden hediye göndereceğini bildirdi.

 

Taytak'tan Masterchef Ayşe Ekiz'e Destek

 

ÜNLÜ ŞEFLERE AFYON LEZZETLERİ

Ayşe Ekiz’i görüntülü arayarak samimi bir görüşme gerçekleştiren Taytak; “Afyonkarahisar adına katılmış olduğun, Masterchef programında tüm Türkiye’nin gönlüne taht kurdun. İyi niyetinle, samimiyetinle, güzel dilinle, ihlasınla birlikte bizlere çok güzel şeyler başarabileceğini gösterdin. Emek veren bir insanın, neler yapabileceğini gösterdin milletimize. Biz seninle gurur duyuyoruz. Sultandağı ilçemizi sık sık ziyaret ederim, ancak Çukurcak Köyümüze gelmek nasip olmamıştı. Bu vesile ile en kısa zamanda köyümüzü inşallah ziyaret edeceğim. Daha rahat ortamda lezzetli yemekler yapabilmen için, elimden gelen desteği sağlayacağım inşallah. Program boyunca gönlümüz ve desteğimiz seninle olacak. Afyonkarahisarlı bir evladımız olarak inşallah kupayı bizlere getireceksin. Orada bulunduğun süre boyunca da tarihin, kültürün, lezzetin şehri Afyonkarahisar’ımızı en güzel şekilde temsil edecek olmandan dolayı da çok gururluyum. Ben ünlü şeflerimiz Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’ya ilimizin lezzetlerinden göndereceğim, kendilerine de ayrıca selamlarımı iletiyorum.” dedi.

 

Taytak'tan Masterchef Ayşe Ekiz'e Destek

 

Bakmadan Geçme