Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak’tan Kılıçarslan’a malzeme desteği

MHP Milletvekili Mehmet Taytak,

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Kılıçarslan Beldesi’ne alt yapıda kullanılacak malzeme desteği sağladı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Kılıçarslan Belediyesi’ne altyapı da kullanılmak üzere malzeme desteğinde bulundu. Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’de MHP Milletvekili Taytak’a desteği nedeniyle teşekkür etti.
“MHP’Lİ BELEDİYELERE
DESTEK SÜRÜYOR”
MHP’li belediyelere araç ve ekipman desteğinin yanı sıra altyapı da kullanılmak üzere malzeme desteğinde bulunduğunu belirten Taytak, “Kılıçarslan Belediyesi’ne kanalizasyon, içme suyu borusu ve çöp konteynır desteğinde bulunduk. Göreve seçildiğimiz günden bugüne kadar MHP’li belediyelerin tamamına araç ve ekipman desteğinde bulunmaya devam ediyoruz. MHP’li Belediye Başkanlarımızın istek ve taleplerini yerine getirerek, Başkanlarımızın seçim öncesi halka vermiş olduğu sözlerde yerine gelmiş oluyor.” dedi.
“TAYTAK’IN DESTEĞİYLE
BELDE DE GELİŞİM YAŞANDI”
Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Milletvekili Taytak’a destekleri nedeniyle teşekkür ederek şunları söyledi: “31 Mart yerel seçimlerden bugüne kadar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleriyle beldemizde kısa bir süre içinde önemli bir değişim ve gelişim yaşandı. Halkımızın istek ve taleplerine öncelik vererek beldemizin sorunlarını çözüyoruz ve çözmeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın 7 gün 24 saat hizmetindeyiz. Altyapı çalışmaları noktasında malzeme eksiliğimiz vardı. Vekilimizden bu konuda talepte bulunmuştuk. Sağ olsun vekilimizde her konu da olduğu gibi bu konuda da bize önemli bir destek verdi. Vekilimiz altyapı da kullanılmak üzere Belediyemize kanalizasyon, içme suyu, su boruları ve çöp konteynır desteğinde bulundu. Belde halkım adına vekilimize teşekkür ediyorum.”