Taytak'tan Gazi Mahallesi'ne iyi haber

Gazi Mahallesinde ihtiyaç duyulan anaokulu yapımı için Milli Emlak'a ait olan arsanın tahsisi MHP Milletvekili Mehmet Taytak'ın girişimleri ile yapıldı   Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, mahallesine anaokulu yapılması için Milli Emlak Genel Müdürlüğünden yer tahsisini sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a mahalle halkı adına teşekkür etti. YALÇINKAYA'DAN TEŞEKKÜR [&hellip]

Gazi Mahallesinde ihtiyaç duyulan anaokulu yapımı için Milli Emlak’a ait olan arsanın tahsisi MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın girişimleri ile yapıldı

Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, mahallesine anaokulu yapılması için Milli Emlak Genel Müdürlüğünden yer tahsisini sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a mahalle halkı adına teşekkür etti.
YALÇINKAYA’DAN
TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’la yaptığı görüşmede mahallesine anaokulu yapılması için Milli Emlak Genel Müdürlüğünden yer tahsisinde destek talep etmişti. Tahsisin yapıldığını bildiren Yalçınkaya desteği nedeniyle Milletvekili Taytak’a teşekkür etti. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’ı partide ziyaret eden Mehmet Yalçınkaya başta Milletvekili Taytak olmak üzere yer tahsisinde destekleri nedeniyle Kocacan’a da teşekkür etti. Anaokulu yapımı için günümüze kadar somut bir adım atılmadığını belirten Yaçınkaya, “Gazi mahallemizde bir anaokulu eksikliği vardı. Anaokulu yapılması için uzun süredir girişimlerde bulunuyorduk. Daha öncede girişimler olmuş. Ama şimdiye kadar bir çözüme kavuşturulamamış. Bizde göreve gelince bu yer ile ilgili girişimlerde bulunduk. Burada en büyük engel yerin Milli Emlak Genel Müdürlüğüne ait olmasıydı. Buraya anaokulu yapılması ile ilgiliValimiz Gökmen Çiçek devreye girdi, arsayı talep etti. Bu yazışmalardan sonra Milli Emlak Genel Müdürlüğü arazi yine vermedi.” dedi.
“SON NOKTAYI TAYTAK KOYDU”
Mehmet Yalçınkaya, mahallesine anaokulu yapılması için Milli Emlak Genel Müdürlüğünden yer tahsisi yapılması konusunu MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a ilettiklerini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Yer tahsisi ile ilgili yaşanan sıkıntıyı parti binasında MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a ilettik. Akabinde kendisi, Milli Emlak Genel Müdürünü telefonda arayarak şifaen tahsis söz almıştı. Geçtiğimiz gün ise Milletvekilimiz yer tahsisi ile ilgili müjdeli haberi verdi. Desteklerinden dolayı sayın vekilimize mahalle halkı adına çok teşekkür ediyorum. Bize yardımcı olduğunuz için MHP il teşkilatına adına İl Başkanı Mehmet Kocacan’a da teşekkür ediyorum. Buradan Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın’a ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez’e sonsuz teşekkür ediyorum.”
“MAHALLENİN ANAOKULU
İHTİYACI KARŞILANACAK”
Gazi Mahallesine anaokulu kazandırmaktan memnun olduklarını belirten Kocacan şunları kaydetti: “Gazi Mahallesi ile ilgili anaokulu sıkıntısını geçtiğimiz günlerde bize iletilmişti. Bizde konuyu Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye ilettik. Milletvekilimizin, Afyonkarahisar ziyareti esnasında parti binasında bir araya gelerek anaokulu ile ilgili talebinizi görüştük. Milletvekilimizin Ankara’da yapmış olduğu girişimler sonucunda Milli Emlak Genel Müdürlüğünden anaokulunun yer tahsisi gerçekleşmiş oldu. Mahallemizin anaokulu eksikliğini gidermiş olacağız. MHP İl teşkilatı olarak ilimizin her bölgesi ile ilgili elimizden gelen çalışmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Ben buradan Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum okulumuzda hayırlı olsun.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme