Taytak: Ülkücülük Bizim Gururumuz

Başmakçı Ülkü Ocakları ilçe binasının açılışında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ülkücülüğün toplumun en yüce değerlerinden biri olduğunu vurguladı. Taytak, MHP ve ülkücü camianın Türkiye'de en fazla bedel ödeyen hareketlerden biri olduğunu ifade etti.

Başmakçı Ülkü Ocakları ilçe binasının açılışında Milletvekili Taytak’a, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve yönetimi, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Ülkü Ocakları mensubu gençler ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. 

Taytak: Ülkücülük Bizim Gururumuz

 “EMANETİ GERİ ALACAĞIZ”

Açılış programında konuşan Milletvekili Taytak, “Bu kalabalığı gördüğümde gerçekten çok duygulandım biz Başmakçı’ya yıllardır gelip gideriz. Acaba biz bu seçimde niye kaybettik diye düşünüyorum.

Yani bizim bu kalabalıkla bu yüreklerle birlikte mahalli seçimlerimizi mutlaka almamız gerekiyordu ve ben bugünden itibaren bu kampanyayı başlatıyorum ve inşallah bundan sonra Başmakçı’da emaneten verdiğimiz belediye başkanlığını önümüzdeki seçimlerde alacağız ve mutlaka başaracağız” diye konuştu.

Taytak: Ülkücülük Bizim Gururumuz

“BAŞBUĞUMUZ BİZE 2 EMANET BIRAKTI”

Milletvekili Taytak, “Ülkücülük gerçekten her şeyin üzerinde bir haldir. Elhamdülillah hepimiz Müslüman bir anadan, Müslüman bir babadan dünyaya geldik ve Müslüman bir coğrafyada yaşıyoruz. Yetmedi Türk’üz onun üzerine bir de ülkücüyüz arkadaşlar. Bu değerle her insana nasip olmaz bunun kıymetini bilen buna göre yaşar buna göre hareket eder. Kıymetini bilmeyen alır satar gider gelir döner onlarla işimiz olmaz.

Ama böyle bir gururlu yolda i'lây-ı kelimetullah yoluna çıktığımız bu yolda rahmetli Başbuğumuzun kurduğu ve Sayın Genel Başkanımızın devam ettirdiği bu mübarek yolda, 55 yıldır verilen mücadelenin içerisinde binlerce şehidimiz, gazimiz, mağdurumuz ve mahkûmumuz var. Hiçbir dava hiçbir ideoloji hiçbir siyasi parti maliyeti bu kadar yüksek sosyal bir ceza ödememiştir. Hiçbir parti dünyanın hiçbir yerinde bizler kadar Allah diyen, Kur'an diyen, bayrak diyen bu toplumun çektiğini çekmemiştir. Binlerce şehit verdik, binlerce gazimiz var, binlerce mağdurumuz var.  

12 Eylüllerde zindanlarda arkadaşlarımız asıldılar. Allah diyenlerle Allah'a hakaret eden, vatan diyenlere vatana ihanet edenlerle bizi bir tuttular ama yıldık mı yılmadık. Rahmetli Başbuğumuz da uzun yıllardır cezaevinde yattı ama davası devam ediyor. Ve bize iki emanet bıraktı. Birisi Milliyetçi Hareket Partisi diğeri Ülkü Ocaklarıdır. Şükürler olsun liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi bu emanetleri aldı ve bugüne kadar anıyla, şerefiyle, haysiyeti ile Rahmetli Başbuğumuzun düşündüğü pek çok şeyi çöze çöze geliyoruz” dedi.

Taytak: Ülkücülük Bizim Gururumuz

 “ÜLKÜCÜLER, VATAN VE MİLLET İÇİN ÇALIŞIYOR"

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “İnsanlar hayatlarında zamanla birileriyle tanışırlar o insanlarla ilgili zamanla iyi şeyler duyabilirler ve bu insanlarla karşılaştıkça, tanıdıkça onların bazılarının dev aynasında cüce olduklarını görürler.

Çünkü bu arkadaşlar menfaat için yola çıkmışlardır, menfaat için hareket ederler. Bunların dışında bir de gerçekten vatan, millet, devlet için çalışan, uğraşan şerefli haysiyetli onurlu inançlı ve liyakatlı insanlar vardır. Biz bu insanlara Ülkücüler diyoruz onlar da buralar işte. Onurlu ve şahsiyetli insanların yetişmesine önderlik yapan yegâne kuruluş Ülkü Ocaklarıdır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfından yetişen arkadaşlarımız Allah'tan korkan, kuldan utanan insanlardır. Arkadaşlarımız Hoca Ahmet Yesevi ocağında yanan, pişen kavrulanlardır. Bu arkadaşlarımızın tamamı devlet, millet için derdi derman olmak için uğraşan arkadaşlarımızdır. Ülkü Ocaklarımızda yetişen gençlerimize önderlik yapması için çalışan çabalayan tüm arkadaşlarımıza hepsinden Allah razı olsun diyorum” diye konuştu. 

Taytak: Ülkücülük Bizim Gururumuz

“GELECEĞİ İNŞA EDEN GENÇLER YETİŞTİRİYORUZ"

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Mesut Çetinkaya, “Biz Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş'in açtığı yolda, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ışığında Türk milliyetçiliği fikir sistemine hizmet etmeye devam edeceğiz. Amacımız geçmişini okuyan, bugünü yorumlayabilen, geleceği tasarlayabilecek, Türk milliyetçiliği fikir sistemini kuşanmış gençler yetiştirmektir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından Başmakçı Ülkü Ocakları ilçe binasının açılışı gerçekleşti.

Bakmadan Geçme