• Haberler
  • Siyaset
  • Taytak teşekkür ziyaretlerine başladı – Kocatepe Gazetesi

Taytak teşekkür ziyaretlerine başladı – Kocatepe Gazetesi

Şimdiye kadar 10 ilçeyi ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, kısa sürede bütün ilçeleri ziyaret edeceğini söyledi. İlçelerde teşkilat ve vatandaşlarla bir araya gelen Taytak, seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın içinde olacağını belirtti.SEÇİMDEN SONRA İLÇELERİ ZİYARET EDEN TEK VEKİLVatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Taytak, 'Gittiğimiz ilçelerde vatandaşlarımız beni görence hem mutlu oldular [&hellip]

Şimdiye kadar 10 ilçeyi ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, kısa sürede bütün ilçeleri ziyaret edeceğini söyledi. İlçelerde teşkilat ve vatandaşlarla bir araya gelen Taytak, seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın içinde olacağını belirtti.
SEÇİMDEN SONRA İLÇELERİ ZİYARET EDEN TEK VEKİL
Vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Taytak, “Gittiğimiz ilçelerde vatandaşlarımız beni görence hem mutlu oldular hem de şaşırdılar. Seçimlerden bir gün sonra ilçeleri ziyaret eden bir vekili İlk defa karşılarında gördüklerini ifade ettiler. Vatandaşlarımız genel başkanımıza selamlarımızı iletmemizi istediler. Şimdiye kadar 10 ilçeyi ziyaret ettik. Bu ilçeler Bolvadin, Dinar, Dazkırı Başmakçı, Evciler, Sandıklı, Emirdağ, Çay, Sultandağı ve Kızılören oldu. Kısa sürede bütün ilçeleri ziyaret edeceğim” dedi.

Bakmadan Geçme