• Haberler
  • Genel
  • Taytak Sözünü Tuttu, Merkezin Devri Yapıldı

Taytak Sözünü Tuttu, Merkezin Devri Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM'de kendisini ziyaret eden AKÜ Genç Liderler Topluluğuna verdiği sözü tuttu

AKÜ Genç Liderler Topluluğu, Milletvekili Mehmet Taytak’ı ziyaretlerinde Erenler Bölgesi’ne yakın bir yerde üniversite öğrencilerinin boş vakitlerinde spor yapabilmeleri için Gençlik Merkezi taleplerini iletmişlerdi. Milletvekili Taytak’ta, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nu telefon ile arayarak öğrencilerin talebini iletmişti. Müdür Kasapoğlu’nun, Gençlik Merkezi’nin yapımı veya yer kiralama konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirmesinin ardından Taytak, Milli Emlak İl Müdürü Oğuzhan Serhat Baş’ı da telefon ile arayarak yer sıkıntısının çözülmesi ile ilgili öğrencilere destek verileceğini ifade etmişti. Taytak, öğrencilere müjdeli haberi ileterek, öğrencilerin yakın zamanda Gençlik merkezlerine kavuşacağını söyledi.

Haber

“GENÇLERİN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERDİ”

Müjdeli haber sonrası öğrenciler, “Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a Genç Liderler Topluluğu olarak TBMM, Anıtkabir, Millet Kütüphanesi, Türk-Tarih Müzesi ziyaretinde bulunma fırsatı verdiği için minnettarız. Biz gençlerin sorunlarını dinleyip en hızlı şekilde çözüme kavuşturduğu aynı zamanda ivedilikle faaliyete geçirdiği için çok teşekkür ederiz. Çok kıymetli Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın iade-i ziyaret yaparak bizleri Afyonkarahisar da ziyaret etmesi lafta değil icraat ile biz gençlerin yanımızda olduğunu gösterdi. Bugün vekilimiz Gençlik Merkeziyle ilgili müjdeyi bize ilettiler. Kendisine sonsuz sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” Dediler.

“TÜRK GENÇLİĞİ İSTİKLALİN MEŞALESİDİR”

Gençlerin Türkiye’nin şekillenmesinde büyük sorumluluklar taşıdığını dile getiren Taytak, “İlimizde okuyan öğrencilerimizin vakit geçirebilmeleri için, Erenler bölgesinde gençlik merkezine ihtiyaçları vardı. Ziyaretime geldiklerinde taleplerini ilettiler ve hemen çalışmalara başladım. Bugün (dün) bu müjdeyi öğrencilerimizle paylaştım. İl Milli Emlak Müdürlüğümüz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Gençlik Merkezi’nin devrini gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hem mevcutta okuyan hem bundan sonra ilimize okumaya gelen kıymetli gençlerimiz de bu hizmetten yararlanacak. Türk gençliği istikbalin mesajı, istiklalin meşalesidir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme