Taytak: Muhtar seçilmiş kişi demektir

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Bolvadin Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen program ilk olarak Bolvadin Kaymakamlığı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Daha sonra ilçe şehitliği ziyareti ile devam eden program MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın Muhtarlar Derneği ziyareti ile devam etti.Muhtarlar Derneğindeki ziyarette konuşan Taytak, 'Bu güzel organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Dernek Başkanı [&hellip]

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Bolvadin Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen program ilk olarak Bolvadin Kaymakamlığı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Daha sonra ilçe şehitliği ziyareti ile devam eden program MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın Muhtarlar Derneği ziyareti ile devam etti.
Muhtarlar Derneğindeki ziyarette konuşan Taytak, “Bu güzel organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Dernek Başkanı İbrahim Uzuner ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Muhtar; seçilmiş kişi demektir. Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarındandır. Muhtarlarımızla beraber olmaktan onlarla hasbihal etmekten her zaman mutluluk duymuşumdur.” dedi.
Bolvadin’deki 19 Ekim Muhtarlar Günü programı Bolvadin Öğretmenevinde protokol ve muhtarların bir araya geldiği öğle yemeği ve ardından Muhtarlar Hatıra Ormanına ağaç dikilmesi ile sonra erdi. Programın öğleden sonraki kısmına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İlçe Kaymakamı İbrahim Özkan, protokol üyeleri, siyasi parti başkanları da katıldılar.

Bakmadan Geçme