• Haberler
  • Siyaset
  • Taytak: Milletvekilliği hırsın değil iyi hizmetin aracı

Taytak: Milletvekilliği hırsın değil iyi hizmetin aracı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Taytak’ın basın açıklaması öncesi kurban kesiminde yapılan dua MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Muharrem Günay tarafından yaptırıldı.   MHP Milletvekili aday adaya Mehmet Taytak, davul zurna eşliğinde kalabalık bir grupla geldiği partide aday adaylığı açıklaması öncesi dualar edilerek kurban kesildi. Yağmur yağışı nedeniyle parti dışına hazırlanan program bina içine [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Taytak’ın basın açıklaması öncesi kurban kesiminde yapılan dua MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Muharrem Günay tarafından yaptırıldı.

MHP Milletvekili aday adaya Mehmet Taytak, davul zurna eşliğinde kalabalık bir grupla geldiği partide aday adaylığı açıklaması öncesi dualar edilerek kurban kesildi. Yağmur yağışı nedeniyle parti dışına hazırlanan program bina içine alındı.
SEÇİM HAYIRLAR GETİRSİN
24 Haziran tarihinde 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacağını belirten Mehmet Taytak, “Ülke ve millet son yıllarda birçok felaketle karşı karşıya kaldığımız ve olağanüstü bir süreç yaşadığımız hepimizin malumudur. Bu dönem içerisinde ülkemiz üzerinde hain emelleri olan güç odakları ve işbirlikçi terör örgütleri ülkemizi kaosa sürüklemek, milletimizin bütünlüğünü bozmak ve memleketimizi yaşanamaz hale getirmek için her türlü alçaklığı sergilemişlerdir. Önce, PKK terör örgütü kazdığı hendeklerle, yer altına yerleştirdiği patlayıcı ve bombalarla devletimize meydan okuyarak vatan topraklarımızın bir bölümünü adeta kurtarılmış bölge ilan etmiştir” dedi.
MİLLETİN İSTİKLALİNE VE
İSTİKBALİNE GÖZ DİKİLDİ
Mehmet Taytak, yaşanan süreçte yine terör örgütlerinin, ağababalarından aldıkları talimatlarla yurdun dört bir yanında canlı bomba katliamları tertipleyip ülke varlığına, insanların canına, milletin birlik ve bütünlüğüne kast ettiklerini kaydetti. Mehmet Taytak, başta TSK olmak üzere, devletin kılcal damarlarına kadar sızan Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz da hain darbe teşebbüsünde bulunarak tarihin kaydettiği en alçak, en kahpe ve en vahşi ihanetini sergilediğini vurguladı. Taytak, “Gözü dönmüş terör örgütü, alçakça ve kalleşçe, bağımsızlığımızın sembolü olan Meclisimizi, Özel Hareket Merkezimizi ve Cumhurbaşkanlığı Sarayımızı bombalamıştır. Kahpelikte sınır tanımayan terör örgütü alçakça yağdırdığı kurşunlarla 248 vatandaşımızı şehit etmiş ve iki binin üzerinde vatandaşımızı yaralamıştır. Ülkemiz içerisinde bu hainlikler yaşanırken, aynı güç odaklarının terörist maşaları bütün sınır boylarımızca konuşlanarak, ülkemizi kuşatma altına almak istemişlerdir. Kısacası, uluslar arası boyutu da olan hain güruh tertipledikleri bu senaryolarla, çok yönlü olarak vatan topraklarımızın bütünlüğünü parçalamak istemişlerdir. Milletimizin birliğini, dirliğini ve huzuru bozmak istemişlerdir.  Yüce Türk Milletinin istiklaline ve istikbaline göz dikmişlerdir” diye konuştu.
İTTİFAKIN ÖZÜNDE TARİHE
SORUMLULUK VAR
“İşte bu beka sorunuyla karşı karşıya kaldığımız dönemde her zaman ve her şartta, öne ülkem, önce milletim anlayışıyla hareket eden Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ‘Asıl olan vatansa gerisi teferruattır’ diyerek bir tavır ortaya koydu” diyen Taytak, “Hain darbe girişimi, Türk Milletinin karargahı milliyetçi hareketin çelikten iradesiyle püskürtüldü. 24 Haziran’da yapacağımız seçim öyle inanıyorum ki cumhuriyet tarihimizin en önemli ve en kritik seçimi olacaktır.  Ya, Türk Milletinin milli şuuruyla oluşan yeni kapı ruhu galip gelerek, tezgahlanan oyunları bir bir bozulacak ve ülkemize tam anlamıyla güneş doğacak, ya da karanlıkta el yordamıyla yön aranacaktır. Cumhur ittifakının özünde Türk milletinin aklı ve ruhu vardır. Cumhur ittifakımızın özünde tarihimize karşı sorumluluk vardır. Cumhur ittifakımızın özünde, istiklalimize ve bekamıza ettiğimiz yeminimiz vardır. Cumhur ittifakımızın özünde, 2053 yılında kutup yıldızı Türkiye ideali vardır. Cumhur ittifakımızın özünde, ilay-i kelimetullah vardır. 2071 yılında cihan devleti Türkiye hedefi vardır” şeklinde konuştu.
“HAYIR DUA BEKLİYORUM”
Böylesi önemli bir süreçte; Evlat, kardeş, arkadaş olarak sorumluluk almaya talip olduğunu belirten Taytak şöyle konuştu:
“Mensubu olmaktan şeref duyduğum Yüce Türk Milletine ve devletimize yakışır bir şekilde, Allah nasip ederse milletvekili olarak hizmet vermeye talibim. Çocukluğumdan bu tarafa her kademe de hizmet ettiğim davama nasip olursa Mecliste de hizmet edebilme arzusundayım. Rahmetli Başbuğumuzun tedrisatından geçerek ve yönetiminde yer alarak başladığım, Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımızın yönetiminde devam ettiğim hizmet yolculuğunu Milletvekili olarak da devam ettirme arzusu içerisindeyim. Bu duygular içerisinde 24 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde partimizden milletvekili aday adayıyım. Başta değerli arkadaşlarım olmak üzere, bütün hemşehrilerimizin hayır dualarını bekliyorum. Şunu da ifade etmem gerekir ki, milletvekilliği bizim açımızdan asla bir hırs olamaz, ancak daha iyi hizmet verebilmenin bir aracı olabilir.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme