Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, MHP’li belediyelerin taleplerini iletti

Taytak, MHP’li belediyelerin taleplerini iletti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ı ziyaret ederek, MHP’li belediyelerin taleplerini iletti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bakanlık ve genel müdürlük düzeyindeki üst yöneticileri ziyaret etmeye devam ediyor. Taytak, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin de bulundu.
Ankara’da gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bilgiler veren Milletvekili Taytak, “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün misyonu ülkemizdeki bütün su kaynaklarının planlanması, yönetimi, geliştirilmesi ve işletilmesinden sorumludur. Afyonkarahisar Belediyelerimizden Kayıhan Belediyesi, Ahmetpaşa Belediyesi, Kırka Belediyesi, Seydiler Belediyesi ve diğer belediyelerimizin projeleri kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne olan taleplerini Genel Müdürümüz Mevlüt Aydın Beye ilettim. Genel Müdürümüz, belediyelerin projelerini doğru anlamda yönlendirmek ve daha güzel işler yapmak adına belediyelerimizin taleplerini karşıladıklarını ilettiler. Genel müdürümüze ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
“GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİM”
Kendi bölgelerinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için yola çıkan belediye başkanlarına gereken desteği vermeye devam edeceğini vurgulayan Milletvekili Taytak, “Başkanlarımız şehrimizi en iyi tanıyan eksiklerini en iyi bilen kişilerdir. Afyonkarahisar ilimize hizmet vermek ve Belediyelerimizin halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına yapmış oldukları projelerinin en kısa zaman içerisinde çözümlenebileceğini düşünmekteyim.” diye konuştu.
“GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’da, Milletvekili Taytak’ın kendisine ilettiği taleplerin en kısa zamanda giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Ziyaret sonunda Taytak, Genel Müdür Mevlüt Aydın ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e Afyon mermerinden yaptırdığı haşhaş motifli Türk Bayrağını hediye etti.