Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, MHP’li Başkanlarla bir araya geldi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li Belediye Başkanları ile bir araya geldi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, il yönetimi ile beraber 18 Belediye Başkanı ile bir araya geldi.
Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir’in ev sahipliğinde belde de 18 belediye başkanı ve il yönetimi ile bir araya gelen MHP Milletvekili Mehmet Taytak, kısa bir toplantı yaptı. Milletvekili Taytak, burada başkanlarla beraber Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir’in yaptığı hizmetleri yerinde inceleyerek, vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Taytak daha sonra Korel Termal Otel’e geçerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. İstişare toplantısına İl Başkanı Mehmet Kocacan, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İlçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Cumhur İttifakı’nın Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve 17 ilçe ve belde belediye başkanı katıldı.
“BELEDİYELER VATANDAŞA HİZMET ETME KAPISIDIR”
İstişare toplantısında başkanlara seslenen Milletvekili Taytak, belediyelerin vatandaşlara hizmet vermek ve vatandaşın sorunlarına çözüm, sevinçlerine ortak olma yeri olduğunu belirterek, “Bu hizmetleri en iyi şekilde yapmaya talip olduk ve bu halisane niyetlerle vatandaşımızın takdiri neticesinde bir ilçe belediyesi Cumhur İttifakı olmak üzere 3 ilçe belediyesi, 15 belde belediyesi toplam 18 belediye ile 2019 yerel seçimlerden başarılı sonuçlarla çıktık. Seçim zamanında Cumhur İttifakı ruhu ve 3 hilalin çatısı altında bir oy bin oydur diyerek gecesini gündüzüne katarak çalışan belediye başkanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.” diye konuştu.
Milletvekili Taytak’ın konuşmasının ardından Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda belediye başkanları kendi seçim bölgeleri ile ilgili yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi aktardılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti