Taytak: KOSGEB temsilciliği için imzalar atıldı

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa İlçesi'nde KOSGEB Temsilciliğinin hizmete girmesi için imzaların atıldığını açıkladı   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kasım 2020'de KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt'u ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Tuna Şahin'i ziyaret ederek Sinanpaşa ilçesine KOSGEB Temsilciliği kurulması sözünü almıştı. 'KOSGEB TEMSİLCİLİKLİKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ' MHP Milletvekili Mehmet [&hellip]

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa İlçesi’nde KOSGEB Temsilciliğinin hizmete girmesi için imzaların atıldığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kasım 2020’de KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Tuna Şahin’i ziyaret ederek Sinanpaşa ilçesine KOSGEB Temsilciliği kurulması sözünü almıştı.
“KOSGEB TEMSİLCİLİKLİKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, daha önceki yıllarda yaptığı girişimler ile Dinar, İscehisar, Sandıklı ve Bolvadin ilçelerinde KOSGEB temsilciliklerinin kurulmasına destek verdiğini hatırlattı. Sinanpaşa ilçesinden gelen talep ile bu bölgeye hitap edecek KOSGEB Temsilciliğinin kurulması için girişimlerde bulunduğunu belirten Taytak, “Sinanpaşa ilçemiz nüfusu bakımından 5. büyük ilçemizdir. İlçemizde ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızın desteklerden daha kolay yararlanabilmesi için ilçe KOSGEB temsilciliği talebimizi KOSGEB Başkanımızı ziyaretimizde iletmiştik. KOSGEB temsilciliklerini önemsiyoruz.” dedi.
Mehmet Taytak, KOSGEB temsilciliklerinin bölgede girişimlere destek, istihdama katkı, ticaretin ve sanayinin gelişmesinde öncü ve bölgesel ekonominin büyümesinde etkili olduğunu vurguladı. Taytak şu ifadeleri kullandı: “Yaptığımız girişimler neticesinde Sinanpaşa ilçemize KOSGEB Temsilciliğinin hizmete girmesi için atılan imzada emeği olan KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Ayrıca temsilciliğimizin kurulmasında ilgi ve desteklerinden dolayı Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’a teşekkür ediyorum. Sinanpaşa ilçe KOSGEB temsilciğimizin hayırlı olmasını diliyor, bütün hemşehrilerimi bu imkânlardan yararlanmaya davet ediyorum.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme