Taytak, kepçe sözünü tuttu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Yerel seçimler öncesi Karacaören meydanında halka verdiği kepçe sözünü yerine getirdi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kılıçarslan Belediyesi'nden sonra Çay İlçesi'ne bağlı Karacaören Belediyesi'ne verdiği kazıcı yükleyici kepçe sözünü yerine getirdi. Koronavirüs salgını nedeniyle düzenlenen sade programa MHP İl başkanı Mehmet Kocacan, İl [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Yerel seçimler öncesi Karacaören meydanında halka verdiği kepçe sözünü yerine getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kılıçarslan Belediyesi’nden sonra Çay İlçesi’ne bağlı Karacaören Belediyesi’ne verdiği kazıcı yükleyici kepçe sözünü yerine getirdi. Koronavirüs salgını nedeniyle düzenlenen sade programa MHP İl başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Çay MHP İlçe Başkanı Bayram Demirtaş, MHP Çay İl Genel Meclis Üyesi Faruk Kökçür, Türkiye Yerel Hizmet-iş Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ve Kamu-sen İl Temsilcisi Mehmet Demir katıldı.
BAŞKAN ALGÜL TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili Mehmet Taytak’a destekleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, “Öncelikle bu kepçeyi kasabamıza kazandıran MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye buradan teşekkür etmek istiyorum. 31 Mart yerel seçimler öncesinde kasabamıza ziyarete geldiğinde kendisine beldemizde yapılan hizmetler hakkında bilgiler vermiştik. Bu esnada almak istediğimiz fakat imkansızlıklardan dolayı alamadığımız kepçe ihtiyacımızı iletmiştik. Yine Karacaören meydanında halkımızın huzurunda kendileri de söz vermişti. Sayın vekilimiz söz verdiği gibi kasabamıza bir kepçe kazandırdı. Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı kasaba halkı adına tekrar teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
Milletvekili Taytak’ın, Kılıçarslan belediyesinden sonra şimdi de Karacaören belediyesinin araç filosuna kepçe kazandırdığını belirten MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Milletvekili Taytak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. MHP Çay İlçe Başkanı Bayram Demirtaş’ta Karacaören Belediyesine kepçe kazandıran Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme