Taytak: Kazanan Türkiye olacak

Partisinin ilçe kongrelerinde konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 'İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak' dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin Şuhut, Sandıklı, Dinar, Kızılören ve Hocalar ilçelerinde gerçekleştirilen kongrelerde partililere hitap etti. 'CUMHUR İTTİFAKI GELECEK ÜMİDİDİR' MHP Afyonkarahisar teşkilatında ilçe kongreleri başladı. Tüm [&hellip]

Partisinin ilçe kongrelerinde konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak,
“İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partisinin Şuhut, Sandıklı, Dinar, Kızılören ve Hocalar ilçelerinde gerçekleştirilen kongrelerde partililere hitap etti.
“CUMHUR İTTİFAKI GELECEK ÜMİDİDİR”
MHP Afyonkarahisar teşkilatında ilçe kongreleri başladı. Tüm kongrelerde koronavirüs tedbirleri altında, sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına dikkat edilirken, ilk ilçe kongresi Büyük Tarruz’un başladığı topraklar olan Şuhut İlçesi’nde gerçekleştirildi. Şuhut İlçe Kongresi’nde Divan MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın Başkanlığında oluşurken kongreye; İl Başkanı Mehmet Kocacan, il yönetimi ve delegeler katıldı. Şuhut kongresinin ardından Sandıklı, Dinar, Kızılören ve Hocalar ilçelerinde kongreler gerçekleştirildi. Tüm kongrelerde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Bahçeli mesajında; “Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben.’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Cumhur İttifakı gelecek ümididir.” ifadelerini kullandı.
“TARİH BAHÇELİ’Yİ HAKLI ÇIKARDI”
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Şuhut, Sandıklı, Dinar, Kızılören ve Hocalar ilçe kongrelerinde partililere ve teşkilat mensuplarına hitap etti. “Milliyetçi-Ülkücü Hareket hep doğrunun, haklının yanında, milletimizin çıkarlarının ve bekasının peşinde olmuştur.” diyen Taytak şöyle konuştu: “İnancım odur ki, seçilen dava arkadaşlarımız Milliyetçi-Ülkücü Hareketin ruhu ile bütün vatandaşlarımızın dertlerine el uzatacaklar. Onlara yardımcı olacaklar, davamıza sahip çıkacaklardır. MHP ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen Bilge Türk Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koyduğu bir anlayışın sahibidir. MHP cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. ‘Benim aklım hep Türkiye’dir’ diyen Genel Başkanımızı tarih hep haklı çıkardı. Bütün milli meselelerde ve ülkemizi ilgilendiren her konuda bilgeliği, öngörüsü ve tespitleriyle ufuk açmıştır. Ülkenin teminatıdır. Bu anlayış içerisinde, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır diyoruz.”
“MHP’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI”
Dinar İlçe kongresinde konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan sözlerine şöyle devam etti: “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak sloganı ile kongrelerimizi başlattık. İlçe kongrelerimize güzide ilçelerimiz Şuhut, Sandıklı, Dinar, Kızılören ve Hocalar’da Bismillah diyerek başladık. Rabbim istiklalde birliğimize, istikbalde dirliğimize ve kazananın Türkiye olmasına vesile kılsın inşallah. MHP ilkeli, sorumlu, çözüm üreten, aynı zamanda Türk siyasetinde yön belirleyen bir partidir. Kongremizin hayırlara vesile olması dileklerimle katılan her dava arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyor, başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme