Taytak, Kayıhan’a iş araçları kazandırdı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kayıhan Belediyesi'nin araç filosuna vidanjör ve damperli kamyon kazandırdı   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kayıhan Belediyesi'nin araç filosuna vidanjör ve damperli kamyon kazandırdı. Belediye Başkanı Ömer Şahin, Milletvekili Taytak'a kasaba halkı adına teşekkür etti. Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, MHP Milletvekili Mehmet Taytak'ın [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kayıhan
Belediyesi’nin araç filosuna vidanjör ve damperli kamyon kazandırdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kayıhan Belediyesi’nin araç filosuna vidanjör ve damperli kamyon kazandırdı. Belediye Başkanı Ömer Şahin, Milletvekili Taytak’a kasaba halkı adına teşekkür etti.
Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın desteği ile belediyenin araç filosunu genişlediğini belirtti.
Taytak’ın girişimleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bir adet vidanjör ve İl Özel İdaresinden bir adet damperli kamyon Kayıhan Belediyesi’ne kazandırıldı. Kayıhan Beldesi’ndeki araç tanıtım programına; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, MHP İhsaniye İlçe Başkanı Mehmet Zeki Sargın, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP İhsaniye İGM Üyesi Hamit Çakır, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir katıldı. Programda koronavirüs tedbilerine dikkat edilirken, araçlar için kurban kesilerek dua edildi.
MHP’li Belediyelere verdiği destek nedeniyle Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür eden MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Belediye Başkanlığı görevinde ikinci dönemini icra eden Kayıhan Belediye Başkanımız Ömer Şahin, kasabaya önemli hizmetler yapmıştır, yapmaya da devam etmektedir. Şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler belde halkı tarafından takdirle karşılandığını bizde görmekteyiz. Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ve MHP İl Başkanlığının belediyelerle ilgili yapmış olduğu girişimler sonucunda beldemize vidanjör ve damperli kamyon kazandırdık. Ben buradan Milletvekilimiz Taytak’a tekrar teşekkür ediyorum. Araçlarımız beldemize hayırlı olsun.” dedi.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme