• Haberler
  • Genel
  • Taytak: Kaset kumpasları ile seçim kazanılmaz

Taytak: Kaset kumpasları ile seçim kazanılmaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesini değerlendirerek, 'Türkiye'de hala tehlike devam ediyor. Kaybedeceklerini anlayan Millet İttifakı'nın adayı ve onun yandaşları kaset kumpasları üzerinden siyaset yaparak kazanacaklarını düşünüyorlar' dedi. Taytak yeni dönemde Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Afyonkarahisar'a gelmesi, Yeni [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesini değerlendirerek, “Türkiye’de hala tehlike devam ediyor. Kaybedeceklerini anlayan Millet İttifakı’nın adayı ve onun yandaşları kaset kumpasları üzerinden siyaset yaparak kazanacaklarını düşünüyorlar” dedi. Taytak yeni dönemde Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Afyonkarahisar’a gelmesi, Yeni Hamam çevresinin ihya edilmesi, mermercilerin sorunlarının hızlı çözümü ve Tarım Lisesi kurulması konularına öncelik vereceklerini açıkladı

Haber

Haber

Haber

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmaları kapsamında Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ile Yönetim Kurulu üyeleri; İsmail Akar, Ömer Elçi ve Faruk Kılıç tarafından ağırlanan Taytak’a MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Vekili Doğan Şimşek, Başkan Yardımcısı Ahmet Özköse, Recep Yaman, İl Yönetim kurulu üyesi Engin Deniz, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, İlçe Yönetimi ve Sendika temsilcileri; Türk Yerel Hizmet- Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk, Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Hakan Temizsoy eşlik etti.
“AFYONKARAHİSAR’IMIZDA BASIN AHLAK YASASI GERÇEKTEN DOĞRU İŞLİYOR”
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’nin uzun yıllardır Afyonkarahisar’da var olarak başarılı işler gerçekleştirdiğini dile getiren Taytak, “Zaman zaman farklı oluşumlar oldu ama bizce asıl olan Gazeteciler Cemiyeti’dir. Bizim de muhatabımızdır. Afyonkarahisar’ımızda basın ahlak yasası gerçekten doğru işliyor. Medyamız, görsel basınımız, televizyonlarımız burada Afyonkarahisar’ın milli kültürüne, adetlerine, geleneklerine, göreneklerine uygun şekliyle kendiniz gibi yayın yapıyor. Sadece ifade ettiğim konuların dışında da ekonomisiyle ilgili, turizmle ilgili Afyon bürokrasisiyle ilgili vatandaşımızla ilgili, köylümüzle ilgili her konuda Afyonkarahisarlı gazeteci kardeşlerimiz ellerinden geldiğince doğru ve dürüst habercilik yapıyorlar. Diğer illere baktığımız zaman bunun bazen ayarının kaçtığını görüyoruz. Ancak burada medyamızın sahipleri, yönetmenleri Afyon özelinde ve Türkiye genelinde milli bakmayı bilen, gören ve ona göre de yayın hayatını sürdüren bir yapıdır. Onun için biz siyasiler çok şanslıyız. Afyon bürokrasisi bu konuda çok şanslı, milletimiz de çok şanslı.”diye konuştu.
Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın basın camiasının sıkıntıları ile yakından ilgilendiğini dile getirerek, “Tüm basın camiası olarak Sayın Milletvekilimizi hem arkadaşlarımızın sıkıntılarında hem de camiamızın kurumsal sıkıntılarında hep yanımızda gördük. Yasal düzenlemeler yapılması noktasındaki taleplerimize her zaman Sayın Vekilimiz Ankara’da takipçisi oldular. Gazeteci arkadaşlarımızın şahsi ihtiyaçlarını da kendi kişisel gayretleriyle katkı sağladılar. Bundan dolayı biz sayın vekilimizin Afyonkarahisar basında gösterdiği ilgiden dolayı müteşekkiriz.” dedi.
“MİLLET İTTİFAKI KASET KUMPASLARI ÜZERİNDEN SİYASETİ YÖNLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR”
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ni adaylıktan çekilmesini değerlendiren Taytak, “Türkiye’de hala tehlike devam ediyor. Onu görüyorum. Kaset kumpasları üzerinden siyaseti yönlendirmeye çalışıyorlar. Sayın Muharrem İnce’nin özel hayatıyla ilgili bir hali varsa bu bugün mü olması gerekiyor? Bugün mü çıkması gerekiyordu? Bundan beş sene önce de adaydı. Ama o zamanki adalet sırasında Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin karşısında adaydı. Ama o gün öyle bir şey konuşulmamıştı. Şimdi kendi açıklamasından destek alarak söylüyorum. Kaybedeceklerini anlayan Millet İttifakı’nın adayı ve onun yandaşları Muharrem İnce’yi devre dışı bırakarak kazanacaklarını düşündükleri inanç içerisindeyim. Ancak toplum buna müsaade etmeyeceği noktasındayım. Bu doğru bir siyaset adamının işi değil. İnsanların özeli kendini özeldir. Elbette biz o konuda bir şey söylememiz mümkün değil ama bunun siyasete ar edilmesi ve son gün geldiğinde yapılması da başka bir çirkinlik oluyor. Biliyorsunuz, Muharrem İnce Bey bu dönem adaylığında çok tacizle karşı karşıya geldi. Yani CHP’yi görüyorsunuz diye, o bildiğimiz entel tipler, Fazıl Say’lar o Flash TV’deki diğerleri, FOX’taki diğerleri daha önce demokrasi, insan hakları diye ifade edenler iş oraya geldiğinde demokrasiyi bir kenara bıraktılar. Muharrem İnce’ye etmedikleri hakaret bırakmadılar. Yine hatırlayacaksınız, bir görüşme oldu Kemal Kılıçdaroğlu Bey’le. Onlar dediler ki görüştük. Bu dedi görüştük ama bir şey konuşmadık. ‘Her siyasi partiye gidip yirmi otuz vekil verdiler ama bana bir şey demediler’ dedi kendisi. Ben bunun yine geçmişte yaşananların bir devamı gibi görüyorum. Siyasetin bu şekilde yönlendirilmesine de her zaman karşı olduk. Şimdi de karşıyım. Milletimiz görüyor. Bu doru değil. Bu durum sonuca etki eder ancak onlar istediklerinin dışında etki eder. Millet bu işe doğru bakmaz. Bu yapılanı doğru görmez. Bunun CHP’ye bir faydası olmaz.” Diye konuştu.
“FETÖ YALNIZCA TÜRKİYE’NİN SORUNU DEĞİL”
FETÖ örgütünün şu anki yapılanması ve etkiliği hakkında bilgilendirmede bulunan Taytak, FETÖ’nün sadece yerelde ya da Türkiye genelinde yaşanan bir sorun olmadığını ifade ederek, “PKK ile 40 yıldır savaş ediliyor. Şimdi güçlü bir devlet otoritesiyle belli bir sonuca gelindi. PKK’yla ilgili ama bu örgüt Süleyman Soylu Bey’in ifadesiyle dünyanın en büyük istihbarat örgütü’ dedi. Bunun orasını burasını kesmekle bitecek bir şey değil. Şu ana kadar ben, FETÖ’cüyüm diyen birini gördünüz mü? Ben görmedim. Hiç kimse FETÖ’cü değil. Geçmişte tanık olduk Ülkücü ipe gitti ben Ülkücüyüm dedi, solda benzerleri oldu. Ama bir FETÖ’cünün ben FETÖ’cüyüm dediğini duymadım ve görmem mümkün değil. Bunun için bu örgüt ciddi bir dünya sıkıntısı sadece bize ait değil. Sadece Türkiye’ye ait değil. Biz Cumhurbaşkanımızla beraber biz ziyaretimizde Bosna Hersek’te bu şimdi bazı Türk devletlerinde hala etkinler. Cumhurbaşkanımız ikaz etti orada. Sahip çıkmayacaksınız diye. Bu mücadele çok zor adam saf saf tertemiz yanında 15 Temmuz sonrasında nasıl hikâyeler duyduk. Kimin nasıl olduğunu bilmemiz mümkün değil. Ancak oku takip ettiğimizde görebiliyoruz. Yani bu yaşanacak daha uzun süre yaşanacak. İnşallah devletimiz güçlenir, güçlü olur. Milletimiz uyanık olur. Yoksa geçen aylar içerisinde yine İçişleri Bakanımız açıklamada bulundu. Dedi ki; ‘yine içeride yeni bir FETÖ yapılanmasıyla karşı karşıya kaldık ve tedbirimizi aldık.’ Dedi. Bu noktada böyle bir sıkıntı yaşanacak” dedi.

Bakmadan Geçme