Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, ilçe başkanları ile buluştu

Taytak, ilçe başkanları ile buluştu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, il yönetimi ve ilçe başkanları ile bir araya geldi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, il yönetimi ve ilçe başkanları ile Atlıspor Kulübü’nde kahvaltı da buluştu. Milletvekili Taytak daha sonra Korel Termal Otel’de ilçe başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. İstişare toplantısına İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve 18 ilçe başkanı katıldı.
“GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYORUZ”
İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Milletvekili Taytak, Türkiye, il ve parti gündemiyle ilgili başkanları bilgilendirerek, “Afyonkarahisar’ımızda, bilge liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyi temsil eden, Milliyetçi Hareket Partisi’nin sancağını taşıyan il ve ilçe başkanlarımızla beraber çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerlemekte, güzel işlere imza atmaktayız. 31 Mart seçimlerinden sonra da her gününü seçim günü gibi çalışıp, bulundukları ilçelerde ülküdaşlarımızın sorunlarını dile getiren sıcak, soğuk, düğün, cenaze demeden ülküdaşlarımızla ve hemşehrilerimizle kol kola hareket eden bir yapının içerisindeyiz.” dedi.
Milletvekili Taytak’ın konuşmasının ardından İlçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra başkanlar sırayla ilçe ve beldeleri hakkında bilgiler verdi.