Taytak hem teşekkür etti, hem vatandaşları dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Mehmet Taytak, Şuhut, İhsaniye, Kızılören, Hocalar ve İscehisar İlçelerinde vatandaşlara bir araya geldi.“HER ZAMAN VATANDAŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ”İlçe ziyaretlerinde teşkilat ve vatandaşlarla bir araya gelen Taytak, seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın içinde olacağını belirterek, 󈬅 Mayıs itibariyle Afyonkarahisarımızda seçim çalışmalarımızı başlatmıştık. Bütün ilçelerimizde [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Mehmet Taytak, Şuhut, İhsaniye, Kızılören, Hocalar ve İscehisar İlçelerinde vatandaşlara bir araya geldi.
“HER ZAMAN VATANDAŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ”
İlçe ziyaretlerinde teşkilat ve vatandaşlarla bir araya gelen Taytak, seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın içinde olacağını belirterek, “21 Mayıs itibariyle Afyonkarahisarımızda seçim çalışmalarımızı başlatmıştık. Bütün ilçelerimizde ve ilimizde şahsıma ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Sayın Genel Başkanımıza çok büyük teveccüh vardı. Bunun sonucunda Allah nasip etti, Afyonkarahisar’a milletvekili olduk. Afyonkarahisarımızın sorunlarını çözmek için mecliste çalışacağız.” dedi.
“KOLTUK DEĞİL, HİZMETE TALİBİM”
Afyonkarahisarlıların sorunlarının çözümü noktasında çalışacağını kaydeden Taytak, “Sorumluluklarım daha da arttı. Talip olduğumuz şey koltuk değil, hizmet. İnşallah sonuna kadar Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye, milletimize ve devletimize hizmet edeceğim. Telefonum 7-24 açık olacak. Hemşerilerimin her hangi problemlerinde mutlaka yanlarında olacağım.” şeklinde konuştu.
“AFYON BİZİ SEVDİ, MHP’Yİ YÜREĞİNE BASTI”  
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin verdiği emaneti koruyarak yere düşürmediğini belirten Taytak, “Afyonkarahisar bizi sevdi ve MHP’yi yüreğine bastı. Olmaz dediler. Türkiye’de MHP yüzde 4-5’i geçemez dediler. 24 Haziran’ın ardından güzel bir Türkiye’ye uyandık ki, Allah tadımızı bozmasın. Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’nin verdiği emaneti hemşehrilerimizin desteği ile korudum yere düşürmedim.” ifadelerini kullandı.
“DERDİMİZ, ÜLKEMİZ MİLLETİMİZ VE AFYONKARAHİSAR’DIR”
İlçe ziyaretlerinde parti teşkilatları ile de bir araya gelen Taytak, “Değerli dava arkadaşlarım bana referans oldunuz. Ben bu referans karşılığında yapmam gerekeni mutlaka ortaya koyacağım. Size kim gelirse açın telefonu yanında konuşun inşallah derdi sıkıntısı neyse çözelim. Biz 1 günlük için gelmedik. Siyasi bir hırs içinde burada bulunmadık. Koltuk derdimizde yok. Bizim derdimiz önce ülkem, önce milletim ve Afyonkarahisar’dır.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme