Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taytak, “Evde kal Afyon” kampanyasını başlattı

Taytak, “Evde kal Afyon” kampanyasını başlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından başlatılan ‘Evde Kal Türkiye’ çağrısına MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta ‘Evde Kal Afyonkarahisar’ kampanyasını başlatarak destek verdi

Dünya genelinde ve Türkiye’de yaşanan koranavirüs salgınına karşı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından ‘Ülken, ilken, ailen ve sevdiklerin için evde kal Türkiye’ çağrısına, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta sosyal medya aracılığıyla ‘Evde Kal Afyonkarahisar’ diyerek çağrı da bulunmuştu. MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin ‘Ülken, ilken, ailen ve sevdiklerin için evde kal’ çağrısına Afyonkarahisar il başkanlığı ve ilçe başkanlıkları da tam destek verdi.
İLÇE BAŞKANLARIDA DESTEK VERDİ
MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından da desteklenen ‘Evde Kal Afyonkarahisar” çağrısına Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, Evciler, Hocalar, İhsaniye, İscehisar, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Sultandağı, Şuhut ve merkez ilçe başkanları katıldı. İl Teşkilatı ve ilçe başkanları hazırlatmış oldukları pankartları ve broşürleri vatandaşların görebilecekleri yerlere asarak evde kalmaya dikkat çektiler.
“BU ZORLU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”
Ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini ifade eden Milletvekilli Taytak, “MHP Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin Türkiye genelinde ‘Ülken, ilken, ailen ve sevdiklerin için evde kal’ çağrısına bizde Afyonkarahisar teşkilatı olarak katkı sunmak istedik. İl başkanımız ve ilçe başkanlarımız kendi bölgelerinde hazırlatmış oldukları pankart ve broşürleri vatandaşlarımızın görebileceği yerlere asarak evde kalmaya dikkat çekmişlerdir. Tüm hemşehrilerimizin bu zorlu süreçte evde kalmaları hayatı derece de önemlidir. Sağlık Bakanlığımız olsun İçişleri bakanlığımız ve yetkili mercilerin uyarılarına azami oranda uymamız gerekiyor. Korona musibetini genel başkanımızın ifadesiyle aklın, bilimin ve duanın gücüyle yeneceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.” dedi.
“SAYGILI OL EVİNDE KAL”
Özellikle son günlerde sosyal medya da gündeme gelen 65 yaş ve üstü vatandaşlara yapılan saygısız tavırların asla kabul edilmeyeceğini vurgulayan Milletvekili Taytak, yaşlılara saygılı olunması gerektiğini söyledi. Milletvekili Taytak, “Koranavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızdan dışarı çıkan büyüklerimize karşı bazı soytarıların saygısızca hareketlerini sosyal medya ve haberlerde görmekteyiz. 65 yaş üstü büyüklerimize bizler zarar vermeyelim diye çıkmaları istenmiyor. Gençler dışarıdaki bu virüsü alıp gelip yaşlılarımıza bulaştırmasınlar diye bir tedbir alındı. Fakat nasıl anlaşıldı bilemiyoruz. Sanki hastalık onlardan bulaşıyormuş gibi saygısızca olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bizim büyüklerimize saygılı olmamız gerekiyor. Ömrünü ülkemize ve devletimize adayan büyüklerimize karşı daha saygılı olmalıyız. Peygamber Efendimiz gençleri, yaşlılara saygı göstermeye teşvik etmiş ve ‘Herhangi bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse, Allah da ihtiyarlığında ona hizmet edecek kimseler yaratır” diyerek bu hususun önemini vurgulamıştır. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız.” diye konuştu.