Taytak, Çocukların Sevincine Ortak Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katıldı
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar KAÇEP İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği’ndeyiz” dedi.
Taytak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde, İl Başkanımız Ahmet Kahveci ve KAÇEP İl Başkanımız Nesrin Çelikbilek ile birlikte geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın coşkusuna ve sevincine ortak olduk. Çocuklarımızın gözlerindeki umut ve neşe, yarınlara dair inancımızı bir kez daha güçlendirdi” ifadelerine yer verdi.