• Haberler
  • Gündem
  • Taytak, Afyon'un Spor İle İlgili Taleplerini Bakan Bak'a İletti

Taytak, Afyon'un Spor İle İlgili Taleplerini Bakan Bak'a İletti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek, Afyonkarahisar'ın taleplerini iletti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’ın taleplerini ilgili Bakanlıklar nezdinde takip etmeyi sürdürüyor.

Milletvekili Taytak, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmede; Şuhut Mahmut Köyü 1453 Spor Kulübü Maddi Yardımı, Kocatepe Spor Kompleksi içinde bulunan Güreş TOHM Merkezi Bakım Onarımı, Şuhut İlçesi Spor Salonu Yapımı, Bolvadin İlçesi Kapalı Spor Salonu Yapımı taleplerini iletti.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Taytak; “Afyonkarahisar ilimiz spor şehridir. İlimizde birçok spor dalında çok yetenekli evlatlarımız var.

İlimizi ve ülkemizi derece alarak temsil eden geleceğin sporcularının daha uygun şartlarda çalışması için Afyonkarahisar ilimize spor alanındaki desteğimi projelerle her zaman vereceğim.

Daha önce proje ve taleplerimizi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Bey’e iletmiştim. Bakanımız her ziyaretimizde bizlere ilgi ve alakalarını göstermiştir.

Her konuda olduğu gibi Afyonkarahisar’ımızın bütün konularının sık sık takibini yaparak, konulara çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Ben bu projelerde her zaman bize destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.

Şuhut İlçemizde Mahmut Köyü 1453 Spor Kulübüne daha önce nakdi yardım desteğimiz olmuştu. Bugünkü görüşmemizde Sayın Bakanımıza tekrar konuyu ilettim. Sağ olsunlar Bakanımız hemen o anda nakdi yardımı onaylatarak bizleri mutlu ettiler.

Diğer projelerimizde en kısa zamanda sonuçlanacak ve gençliğin enerjisini en iyi şekilde ortaya koyan ilimizde spora olan erişimi hep birlikte arttıracağız inşallah. Afyonkarahisar’ımız örnek bir şehir olmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme