Taytak: 2023 seçimleri çok önemli

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Emirdağ İlçesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Taytak'ın, MHP Emirdağ ilçe teşkilatı ile gerçekleştirdiği toplantıya MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Ceylan Morca ile Belediye [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Emirdağ İlçesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Taytak’ın, MHP Emirdağ ilçe teşkilatı ile gerçekleştirdiği toplantıya; MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Ceylan Morca ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Toplantıda Başkan Divrikli, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra Milletvekili Taytak, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin öneminden bahsetti.
Taytak daha sonra il protokolü ve beraberindeki; İl Başkanı Mehmet Kocacan, Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve partililer ile birlikte AFJET Afyonspor Niğde Anadoluspor maçı izledi.
İnternet Medya Birliği’nin düzenlediği ‘Yılın Enleri’ ödül törenine de katılan Taytak ‘2021 Yılının En Başarılı Milletvekili’ ödülünü aldı. Gecede konuşan Taytak, “İnternet Medya Birliği’ndeki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 2021 yılında yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı yılın milletvekili seçildik. Bu bize daha büyük bir sorumluluk getiriyor. Bundan sonra çok daha fazla çalışacağız. Bize verilen bu ödülün hakkını vereceğiz. Sevdamız Afyonkarahisar.” dedi.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme