Taylan: Ya bilgisizlik ya da art niyet var

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, “kasıtlı, art niyetli” olduğunu vurguladığı bazı paylaşımlara karşı iyi niyetli dostları için bir açıklama gereği duyduğunu ifade etti. Taylan, “Yollarımızın bozuk oluşu çok büyük altı yapı çalışmalarımızdan kaynaklıdır. Yüksek katlı binalardan ilçemizin mahrum kalmasının istenmesi ya bilgisizlik ya da art niyettir” dedi   Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, son günlerde [&hellip]

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, “kasıtlı, art niyetli” olduğunu vurguladığı bazı paylaşımlara karşı iyi niyetli dostları için bir açıklama gereği duyduğunu ifade etti. Taylan, “Yollarımızın bozuk oluşu çok büyük altı yapı çalışmalarımızdan kaynaklıdır. Yüksek katlı binalardan ilçemizin mahrum kalmasının istenmesi ya bilgisizlik ya da art niyettir” dedi

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, son günlerde bazı paylaşım gruplarında ve yorumlarda okuduklarına hem şaşırıp hem de üzüldüğünü belirtti.
“50 YIL ALT YAPI ÇALIŞMASINA GEREK KALMAYACAK”
İsmail Taylan, sözkonusu paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı. Taylan, “Ne yazık ki bu paylaşımlarda bizim göreve gelişimizle birlikte yaklaşık 9 yıldır ilçemizin ne kadar hızlı gelişip bütün güzel imkanlara kavuşulduğundan bahsedilmeyip, yolların bozuk oluşu, yüksek katlı binaların oluştu gibi sözde yaptıklarımızı gölgede bırakmak amacıyla veya iyi niyetli olarak ama bilgi eksikliği nedeniyle yapıldığını düşünüyorum. Kasıtlı, art niyetli paylaşımlara ne desek boş fakat iyi niyetli dostlarımız için bir açıklama gereği duydum. Yollarımızın bozuk oluşu çok büyük altı yapı çalışmalarımızdan kaynaklı olup önümüzdeki 50 yıl bir daha bu çalışmalara gerek kalmayacaktır. Hepimizin hayali olan doğalgaz 2024 sonrası yatırım programındayken kişisel girişimlerimizle bu yıl yüzde 70’i tamamlanacaktır. Böylelikle gelecek yıl üst yapı çalışmalarına başlayıp yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını tamamlayacağız.” dedi.
“TAKDİR KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN”
Taylan sözlerini şöyle tamamladı: “İnsan nüfusu her geçen gün artmakta bununla birlikte barınma, tarım alanları, iş alanları ve yeşil alan ihtiyaçları da artmaktadır. Barınma ihtiyacını yatay mimari ile çözdüğümüzde tarım alanlarına, iş için gerekli sanayi alanlarına ve hep birlikte keyifli zaman geçirebileceğimiz yeşil alanlara yer kalmayacaktır. Gelişmiş ülkeler ve ülkemizin büyük şehirlerinde her geçen gün yüksek katlı binalar yapılmaya devam ederken ilçemizin bundan mahrum kalmasının istenmesi ya bilgisizlik ya da art niyettir. Takdiri kıymetli hemşehrilerime bırakıyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme