Tayin edilen yargı mensuplarına veda yemeği

Afyonkarahisar’dan çeşitli illere tayin olan hakimler onuruna veda yemeği verildi Rafet Usta Restoranda düzenlenen veda yemeğinde Baro Başkanı Av.Turgay Şahin, Baro Başkan Yardımcısı Av. Mesut Kuyucu, yönetim kurulu üyeleri Av. İsmail Akgül ve Av. Ömer Faruk Aksoy, tayin nedeniyle Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan hakimler Fuat Uslu, Mustafa Zorlu ve Mahmut Günay'a plaket verdiler. Veda yemeğinde konuşan [&hellip]

Tayin edilen yargı mensuplarına veda yemeği

Afyonkarahisar’dan çeşitli illere tayin olan hakimler onuruna veda yemeği verildi

Rafet Usta Restoranda düzenlenen veda yemeğinde Baro Başkanı Av.Turgay Şahin, Baro Başkan Yardımcısı Av. Mesut Kuyucu, yönetim kurulu üyeleri Av. İsmail Akgül ve Av. Ömer Faruk Aksoy, tayin nedeniyle Afyonkarahisar’dan ayrılacak olan hakimler; Fuat Uslu, Mustafa Zorlu ve Mahmut Günay’a plaket verdiler.
Veda yemeğinde konuşan Baro Başkanı Av.Turgay Şahin, Afyonkarahisar’dan ayrılan hakim ve savcıların yeni görev yerlerinde de başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti. Şahin; “Her atama dönemini yaprak dökümüne benzetirim. Bu elbette üzücüdür. Fakat atamaları gerçekleşen hakim ve savcı arkadaşlarımın çok daha iyi yerlere gelip, terfi etmeleri bizleri teselli ediyor. Atamaları yapılan tüm arkadaşlarımıza bundan sonraki görev yerlerinde başarılar diliyorum. Afyonkarahisar’da en iyi adalet hizmetini verdikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Burası onlar için bir yol durağı oldu. Edindikleri bilgiler ışığında çok daha sağlam yollarına devam edeceklerdir. Afyonkarahisar’ın ikinci vatanları olarak değerlendirmelerini istiyorum. Afyonkarahisar gönül kapıları daima açık olacaktır. Yıllar su gibi akıp gidiyor. Dönüp arkama baktığımda, sizlerle beraber olduğumuz günlerden hep güzel şeyler hatırlıyoruz.” dedi. Veda yemeğinde 2012 yaz yargı kararnamesi ile atamaları yapılan hakim ve savcılara başarı plaketleri verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme