• Haberler
  • Genel
  • Tavşanlı, Al Faisaly’e direnemedi – Kocatepe Gazetesi

Tavşanlı, Al Faisaly’e direnemedi – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, hazırlık maçında Afyonkarahisar'da kamp yapan Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Faisaly’e 1-0 mağlup oldu Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al-Faisaly, özel hazırlık maçında TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. Afyon Arena’da oynanan maç için Afyonkarahisar'a gelen TKİ Tavşanlı Linyitspor, Türkiye'de Süper Lig'e [&hellip]

Tavşanlı, Al Faisaly'e direnemedi

Spor Toto 3. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, hazırlık maçında Afyonkarahisar’da
kamp yapan Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Faisaly’e 1-0 mağlup oldu

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al-Faisaly, özel hazırlık maçında TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. Afyon Arena’da oynanan maç için Afyonkarahisar’a gelen TKİ Tavşanlı Linyitspor, Türkiye’de Süper Lig’e karşılık gelen Pro Lig ekibi karşısında kora kor bir mücadele verdi.
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki takım da tehlikeli ataklar buldu. Futbolcuların sert mücadelesi zaman zaman sahanın gerilmesine neden oldu. İlk yarı golsüz beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda her iki takım oyuncuları da sık sık oyuncu değiştirirken, ceza sahasına başarılı tehlikeli ataklar yapmayı sündüren TKİ Tavşanlı Linyitspor, gol yollarında etkisiz kaldı.
TKİ Tavşanlı Linyitspor oyuncularının etkili presi, Al Faisaly oyuncularının oyun kurmasını zorlaştırdı. Uzun paslarla ve dikine oyunu tercih eden Al Faisaly’de, yan toplarda da etkili oldu.
56. dakikada sağdan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Gabriel, şık bir şutla takımını öne geçirdi. 0-1
Karşılaşmada başka gol olmayınca maç, Al Faisaly’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
TKİ Tavşanlı Linyitspor’un ilk 11’ini Ömer, Yunus Emre, Egecan, Musa, Taner Kır, Hüseyin, Fetih Ceylan, Aykut, Veli, Tamer ve Sadık oluşturdu. Al Faisaly ise Suleiman, Yassin, Hady, Mohammed, Wessam, Omar, Rasmidi, Gabriel, Munaif, Onyilo ve Maowas 11’i ile başladı.

Bakmadan Geçme