• Haberler
  • Genel
  • Tatlıcıya “tatsız” ceza – Kocatepe Gazetesi

Tatlıcıya “tatsız” ceza – Kocatepe Gazetesi

Kadayıf üreticisi Lokman Sivri, Mecidiye girişinde kadayıf götürdüğü tatlıcının önünde park eden araca ceza yazıldığını söyledi. Sivri, “Hat dolmuşları, durak alanını aşarak dükkanların önünde yolcu bekleyebiliyor. Ama biz ticaret yaparken cezaya maruz kalabiliyoruz” dedi Geçimini kadayıf üretimiyle sağlayan Lokman Sivri, trafikteki park ve ceza uygulamasından şikayetçi. Mecidiye girişinde bir tatlıcıya kadayıf götürdüğü sırada kadayıfın bulunduğu [&hellip]

Tatlıcıya "tatsız" ceza

Kadayıf üreticisi Lokman Sivri, Mecidiye girişinde kadayıf götürdüğü tatlıcının önünde park eden araca ceza yazıldığını söyledi. Sivri, “Hat dolmuşları, durak alanını aşarak dükkanların önünde yolcu bekleyebiliyor. Ama biz ticaret yaparken cezaya maruz kalabiliyoruz” dedi

Geçimini kadayıf üretimiyle sağlayan Lokman Sivri, trafikteki park ve ceza uygulamasından şikayetçi. Mecidiye girişinde bir tatlıcıya kadayıf götürdüğü sırada kadayıfın bulunduğu araca ceza yazıldığını belirten Sivri, “Oğlum, 03 ES 807 plakalı aracı kullanıyordu. Buraya tatlı aktarmak için durduk. Polis geldi, ‘Buraya park edemezsiniz’ deyip ceza kesti. Oğlumun ehliyet puanı sınırdaydı. Bu cezadan sonra ehliyetine de el konuldu” dedi.
“TİCARETİMİZİ YAPIYORUZ”
Mecidiye girişinde park konusunda standart bir uygulamanın olmadığını hatırlatan Sivri, “Hat dolmuşları, durak alanlarının dışında park ediyor. Dolmuşlara bu nedenle ceza yazıldığını duymadık. Ama biz ticaretimizi yaparken cezalarla uğraşıyoruz” diye konuştu.
“PARK YERİ GÖSTERİLSİN”
Sivri, 6 aydan bu yana park uygulaması nedeniyle 2 bin liraya yakın ceza bedeli ödediğini hatırlatarak “Bize park yeri gösterilmesini istiyoruz. Ama o zaman da ‘Gerekirse tatlı sattığınız dükkan kapansın’ cevabını alıyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme