Tatlı geleneğe devam – Kocatepe Gazetesi

Afyon Özdilek AVM aşure geleneğini bozmadı, 3 bin kişiye aşure dağıtıldı Afyon Özdilek Alışveriş Merkezi, müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle de beğeni topluyor. Seçkin markaların birbirinden kaliteli ürünlerini çeşitli kampanyalar ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Özdilek AVM, hizmet verdiği çevrenin örf, adetlerine ve kültürel değerlerine [&hellip]

Tatlı geleneğe devam

Afyon Özdilek AVM aşure geleneğini bozmadı, 3 bin kişiye aşure dağıtıldı

Afyon Özdilek Alışveriş Merkezi, müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle de beğeni topluyor. Seçkin markaların birbirinden kaliteli ürünlerini çeşitli kampanyalar ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Özdilek AVM, hizmet verdiği çevrenin örf, adetlerine ve kültürel değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor. Afyon Özdilek AVM bu kapsamda işletmeye gelen müşterilerine Aşure dağıtımı yaptı.
Muharrem Ayı’nın onuncu günü olan Aşure Günü’nde Afyon Özdilek Avm geleneğini bozmadı ve 3 bin kişiye Aşure dağıtımı yaptı. Özdilek Avm müşterileri, Özdilek’in gelenek haline getirdiği bu etkinliği yoğun ilgiyle karşıladı. İşletme aktivite alanında görsel sunumuyla dikkat çeken aşure kazanı, müşterilerin beğenisini topladı.
Kültürel değerlere sahip çıkmayı kendine görev edinen Özdilek Avm, aşure dağıtımı sırasında müşterilerinden olumlu yorumlar aldı. Özdilek Avm işletme müdürü Nihat Günsel de Aşure Dağıtımı etkinliğine bizzat katıldı. Müşterilere Aşure ikramı yapan Günsel, müşterilerinin değer verdiği her türlü kültürel öğeye kendilerinin de kıymet verdiğini belirterek bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Günsel açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Birlik, beraberlik ve bereketin sembolü olan Aşure etkinliğimize ilgi gösteren müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Müşterilerimizden de bu vesile ile taktir topluyoruz. Özdilek ailesi olarak bu yıl da geleneğimizi bozmadık. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme