• Haberler
  • Eğitim
  • 'Taşra’nın Işıkları' beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

'Taşra’nın Işıkları' beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

Işıklar Balı Sultan İlkokulu Tiyatro Kulübü’nün hazırladığı 'Taşra'nın Işıkları' adlı gösteri sahnelendi. Minik öğrencilerin gayretli çalışmalarıyla ortaya çıkan tiyatro gösterisine destek vermek amacıyla programa katılan İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve Şube Müdürleri Mustafa Koçak ve Mustafa Akçil ile birlikte programdaki gösterileri izledi.'Taşra'nın Işıkları' adıyla düzenlenen sahne [&hellip]

Işıklar Balı Sultan İlkokulu Tiyatro Kulübü’nün hazırladığı “Taşra’nın Işıkları” adlı gösteri sahnelendi. Minik öğrencilerin gayretli çalışmalarıyla ortaya çıkan tiyatro gösterisine destek vermek amacıyla programa katılan İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve Şube Müdürleri Mustafa Koçak ve Mustafa Akçil ile birlikte programdaki gösterileri izledi.
“Taşra’nın Işıkları” adıyla düzenlenen sahne etkinlikleri, Işıklar Balı Sultan İlkokulu öğretmenleri Zehra Oruç Elçiçek ve Selma Aydın önderliğinde öğrenciler tarafından uzun bir hazırlık sürecinden sonra sahnelenmeye hazır hale geldi. Programda skeçler, atışmalar, halk oyunu gösterileri gibi birbirinden güzel ve eğlenceli sunumlarla günlük hayatta sıklıkla karşılaşılan olaylar canlandırıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme