• Haberler
  • Spor
  • Taşoluk'un sporcuları ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

Taşoluk'un sporcuları ödüllendirildi – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları'nda Yıldız Kızlar Voleybol müsabakalarında 13 takım arasından dördüncü olan Taşoluk Fatih Ortaokulu ve Taşoluk Beldesi'ndeki başarılı güreşçiler ödüllendirildi. Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner'in sporculara çeşitli hediyeler verdi.Okul Sporları'nda Yıldız Kızlar Voleybol müsabakalarında yarı finale kadar Taşoluk Fatih Ortaokulu yarı finali 3-0'lık skorla kaybederek üçüncülük dördüncülük maçına çıktı. Bu maçta da rakibine son seti [&hellip]

Okul Sporları’nda Yıldız Kızlar Voleybol müsabakalarında 13 takım arasından dördüncü olan Taşoluk Fatih Ortaokulu ve Taşoluk Beldesi’ndeki başarılı güreşçiler ödüllendirildi. Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner’in sporculara çeşitli hediyeler verdi.
Okul Sporları’nda Yıldız Kızlar Voleybol müsabakalarında yarı finale kadar Taşoluk Fatih Ortaokulu yarı finali 3-0’lık skorla kaybederek üçüncülük dördüncülük maçına çıktı. Bu maçta da rakibine son seti kaybeden Fatih Ortaokulu, 13 takım arasından dördüncü olmayı başardı.
Bu turnuvada ise birinci Özel Bahçeşehir Ortaokulu, ikinci Şuhut Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu olurken üçüncü Dinar Haydarlı İMBK Yatılı Bölge Ortaokulu ve dördüncü ise Sinanpaşa Taşoluk Fatih Ortaokulu oldu.
Ödül töreninde açıklama yapan Belediye Başkanı Murat Öner, “Sağlıklı gençler yetiştirmek belediyelerin boynunun borcudur. Taşoluk güreş takımı ve Taşoluk Fatih Ortaokulu voleybol takımını başarılarından dolayı kutlarım. Onların bu başarısını da bize takdir etmek düştü. Çeşitli hediyeler ve başarı belgeleri vererek onları onurlandırdık” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme