• Haberler
  • Spor
  • Taşoluklu güreşçiler minderde yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Taşoluklu güreşçiler minderde yarıştı – Kocatepe Gazetesi

11-13 yaş Minik Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası 179 sporcunun mücadele etti. Çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada Afyonkarahisar'ı temsil eden Taşoluk Belediyespor Kulübü Sporcularından Sude Nur Polat, Ceren Sıla Müjde ve Meryem Sancak Türkiye derecesi almayı başardı.Konu hakkında açıklama yapan Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Gürkaya Denk, 'Taşoluk Belediyespor'dan yarışmaya katılan sporcularımız Türkiye [&hellip]

11-13 yaş Minik Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası 179 sporcunun mücadele etti. Çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada Afyonkarahisar’ı temsil eden Taşoluk Belediyespor Kulübü Sporcularından Sude Nur Polat, Ceren Sıla Müjde ve Meryem Sancak Türkiye derecesi almayı başardı.
Konu hakkında açıklama yapan Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Gürkaya Denk, “Taşoluk Belediyespor’dan yarışmaya katılan sporcularımız Türkiye derecesi elde etti. bu sporcularımız 34 kilogramda Sude Nur Polat, 37 kilogramda Ceren Sıla Müjde ve 52 kilogramda Meryem Sancak kilogramlarında Türkiye üçüncüsü olarak bizleri onurlandırdı. Sporcuların başarılarında pay sahibi olan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ve Güreş Antrenörü Yakup Yağcı’yı tebrik ederiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme