• Haberler
  • Gündem
  • Taşoluk’da kursiyerler belge aldı – Kocatepe Gazetesi

Taşoluk’da kursiyerler belge aldı – Kocatepe Gazetesi

Törene de konuşan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, gemişte iş yerini kurup müşteriyi beklemek biçiminde alışıla gelen girişimcilik anlayışının günümüzde değiştiğini söyledi.KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı’ya belde sakinlerine verilen eğitim nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Murat Öner şöyle konuştu: “Verilen eğitimlerle bunun yerine iş planı kültürünün, araştırma-geliştirme alışkanlığının kazandırılması hedeflenmektedir. Bu amaçla müşterisini iş yerini [&hellip]

Törene de konuşan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, gemişte iş yerini kurup müşteriyi beklemek biçiminde alışıla gelen girişimcilik anlayışının günümüzde değiştiğini söyledi.
KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı’ya belde sakinlerine verilen eğitim nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Murat Öner şöyle konuştu: “Verilen eğitimlerle bunun yerine iş planı kültürünün, araştırma-geliştirme alışkanlığının kazandırılması hedeflenmektedir. Bu amaçla müşterisini iş yerini kurmadan önce belirleyen, pazar araştırmalarını tamamlayan, sistemini önceden oluşturan sürdürülebilir işletmelerin kurulmasını sağlayarak, bu doğrultuda hem beldemize hemde ülkemize katma değer sağlamayı ve istihdamı arttırmayı hedeflemekteyiz. Belediye olarak bu gibi ve daha değişik alanlarda kurslar açarak hedeflerimizi gelecek yıllarda arttırarak sürdürmeyi hedeflemekteyiz” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme