Taşoluk yine şampiyon oldu

Okul Sporları Futbol Yıldız Kızlarda Taşoluk Fatih Ortaokulu şampiyonluk kupasını kaldırdı   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Futbol Yıldız Kızlar müsabakaları tamamlandı. Kocatepe Spor Kompleksi'nde yapılan müsabakalar sonucunda Taşoluk Fatih Ortaokulu namağlup şampiyon oldu. Müsabakaları Tatarlı Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Merkez TOKİ Bölge Ortaokulu üçüncü ve Yunus [&hellip]

Okul Sporları Futbol Yıldız Kızlarda Taşoluk Fatih Ortaokulu şampiyonluk kupasını kaldırdı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Futbol Yıldız Kızlar müsabakaları tamamlandı. Kocatepe Spor Kompleksi’nde yapılan müsabakalar sonucunda Taşoluk Fatih Ortaokulu namağlup şampiyon oldu. Müsabakaları Tatarlı Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Merkez TOKİ Bölge Ortaokulu üçüncü ve Yunus Emre Ortaokulu dördüncü olarak tamamladı.
Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca müsabakalarda görev alan ve müsabakaları da sorunsuz yöneten hakemlere de Şube Müdürü Yılmaz Erşen tarafından madalya verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de dereceye giren sporcuları tebrik ederek, Taşoluk Fatih Ortaokuluna grup müsabakalarında başarılar dileriz.

Bakmadan Geçme