• Haberler
  • Genel
  • Taşoluk'un İçme Suyunu Milletvekili Taytak Çözdü

Taşoluk'un İçme Suyunu Milletvekili Taytak Çözdü

Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen, Kepez mevkiinde açılan yeni içme suyunun beldeye hayırlı olması diledi. Özen, içme suyu projesine katkı veren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a teşekkür etti.

Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen, beldenin içme suyu projesine destek veren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci'ye teşekkür etti.

Taşoluk beldesinin su ihtiyacını karşılamak amacıyla Kepez mevkisinde yeni içme suyu kuyusunun belirten Özen, önemli bir hizmeti halka sunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eti

Taşoluk'un İçme Suyunu Milletvekili Taytak Çözdü

ÖZEN TAYTAK VE KAHVECİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen, yeni su kuyusunun açılmasında emeği geçen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci'ye teşekkür etti.  Özen, şunları kaydetti: “Kepez mevkiinde açtığımız içme suyu kuyusu saniyede 13 ile 15 litre arasında su çıkmıştır. Bu miktar, beldemizin uzun yıllar boyunca içme suyu ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır. Kuyudan elde edilen su temiz ve hijyeniktir. Bu proje Taşoluk halkı için büyük bir kazanımdır.”

Bakmadan Geçme